DNA nu respecta PRESEDINTIA sau cum i-a dat KOVESI cu poseta in gura lui IOHANNIS

Jurnalistul ION CRISTOIU a dezvaluit modul cum Directia Nationala Anticoruptie (DNA), in special procurorul-sef LAURA CODRUTA KOVESI, face ce face si reuseste sa atraga in malaxorul luptei anticoruptie si persoane sau institutii care nu au nicio legatura cu dosarele instrumentate de procurorii anticoruptie.

Pe blogul sau personal, ION CRISTOIU ofera si cateva exemple, iar concluzia este ca, in cazul lui Marian Vanghelie, LAURA CODRUTA KOVESI i-a dat cu “poseta in gura lui Klaus Iohannis”.

CITESTE SI: DEZVALUIRE SOC BASESCU l-a sunat pe ION CRISTOIU. RUGAMINTEA de la miezul noptii 

“Spre deosebire de Dan Tapalaga, Ioana Ene Dogiou, Dan Turturica, Sorina Matei, care au marea sansa de a vorbi numai cu incoruptibilii generali de la SRI, cei care maninca doar coaja de copac si care se biciuie cind le vine de o muiere, atit de sfinti sunt, noi, ziaristii astialalti vorbim cu corupti precum Marian Vanghelie, Elena Udrea, Alina Bica. Nenorocirea e ca nu stim ca respectivii vor fi mai devreme sau mai tirziu arestati pentru coruptie, deoarece, spre deosebire de Dan Tapalaga, Sorina Matei, Ioana Ene Dogiou, Dan Turturica, noi nu suntem tinuti la curent cu planurile de viitor ale binomului SRI-DNA. De aceea, vorbim cu politicieni, cu oameni de afaceri, cu ministri, cu premieri, cu presedinti, cu sefa DIICOT, fara sa ne treaca o clipa prin cap ca respectivii sunt deja planificati, acolo in cerurile Binomului SRI-DNA, sa fie arestati mai devreme sau mai tirziu. Din aceasta cauza, spre deosebire de Sorina Matei, Dan Tapalaga, Dan Turturica, Ioana Ene Dogiou, riscam ca numele nostru sa fie pomenit de cei pe care binomul SRI-DNA i-a programat sa fie dati in git pentru coruptie.

Marian Vanghelie a fost lider PSD, primar de sector, candidat la primarie, fondator de nou partid.
In aceasta calitate, multi jurnalisti au stat de vorba cu Marian Vanghelie. Printre acestia s-a numarat si Rares Bogdan. Spre deosebire de fericitii colegi de breasla care au onoarea de a fi pomeniti doar de incoruptibilii de la SRI, cei care nu vor ajunge niciodata in catuse deoarece Parchetul Militar e pe cale sa se desfiinteze, Rares Bogdan a fost pomenit de Marian Vanghelie intr-o convorbire interceptata de procurori:
„Eu ma duc oricum in seara asta, auzi, sa vorbesc cu Rares, sa se duca maine dimineata, la prima ora, la Iohannis, intelegi? Ca eu am o… Tin relatia prin Rares Bogdan cu Iohannis, pentru ca are nevoie de mine sa fac majoritatea la Senat.”

CITESTE SI: DOCUMENT INCENDIAR LAURA KOVESI l-a scapat pe ILIESCU in dosarul MINERIADEI. FOTO in articol 

De mai multe ori, la dialogurile tv cu confrati mai tineri – inclusiv cu Rares Bogdan – am dat curs indignarii provocate de abuzul DNA de a da lasa in stenograme scurse in presa dinadins nume de persoane care n-au nici o legatura cu Dosarul.

Am mai scris si am mai spus ca am dat-o in judecata pe Codruta Kovesi, alintata Lulutza, si pe un procuror DNA ajuns judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie sub marita domnie a lui Traian Basescu (v-ati prins de una dintre smecheriile prin care România a ajuns o Republica a Procurorilor, cu un presedinte-tablou, Klaus Iohannis, si un presedinte real, sefa DNA), pentru abuzul reprezentat de trecerea numelui meu intr-un Rechizitoriu, desi  n-aveam nici o calitate – nici cea de invinuit, nici cea de martor, nici cea de denuntator – numai asa, pentru a ma compromite, e drept, alaturi de alte nume din presa si din cultura.

Porcaria s-a repetat ca trasa la indigou vineri, 13 martie 2015.
Nici Rares Bogdan, nici Klaus Iohannis nu sunt implicati in Afacerea de Coruptie de care e invinuit Marian Vanghelie.
Nu e implicat nici B1 Tv, si el terfelit de subordonatii Lulutzei.

Din banii obtinuti – pe cai ilicite, zic procurorii – Marian Vanghelie si-a cumparat publicitate la postul B1 Tv. Postul de televiziune n-are nici o legatura cu afacerea de coruptie de care e acuzat Marian Vanghelie. Cu toate acestea, ca si-n cazul meu, procurorii au trecut in Rechizitoriu ca Marian Vanghelie a cumparat publicitate la B1 Tv. Banii cu care Marian Vanghelie a cumparat publicitate erau banii lui. Ca-i obtinuse pe cai ilicite e o alta poveste. La fel de bine, cu banii respectivi, banii lui, putea sa-si inchirieze un loc la balcon ca s-o vada pe Codruta Kovesi trecind spre DNA in automobil ca odinioara contesele in caleasca. Din acest punct de vedere, referirea laB1 Tv n-avea ce cauta in Rechizitoriu.

CITESTE SI: INCENDIAR CRISTOIU a publicat o DEZVALUIRE SOC din jurnalul ELENEI UDREA fara acceptul acesteia 

Ajuns la Gagesti, pus la curent de chiar Rares Bogdan pe drum despre prezenta numelui sau intr-o stenograma a unei convorbiri a lui Marian Vanghelie cu o alta persoana, convorbire interceptata de procurori, m-am grabit sa urmaresc emisiunea Prime time news, in cadrul careia Rares Bogdan a iesit ca sa dea o replica porcariei iscalite de DNA.

Spre stupoarea mea, Rares Bogdan a fost de o umilinta dostoievschiana cu derbedeul de procuror care a comis abuzul impotriva sa si cu Lulutza Kovesi, care l-a patronat.

Atit de preocupat a fost Rares Bogdan de a-i trimite bezele procurorului ca a uitat  un  fapt important:
La sedinta CSM la care a participat pentru prima oara ca presedinte, Klaus Iohannis a criticat practica DNA de a da publicitatii stenograme din dosare in care apar nume fara nici o legatura cu  Afacerea de coruptie.
La sedinta DNA, Codruta Kovesi s-a grabit sa-i dea o replica insolenta.

Acum, prin prezenta numelui lui Klaus Iohannis intr-o un Dosar de coruptie cu care n-are nici o legatura, dar in care o stenograma il invoca intr-un context compromitator, Codruta Kovesi i-a dat una lui Klaus Iohannis cu poseta peste gura”, scrie ION CRISTOIU pe blogul sau personal.

Sursa text: cristoiublog.ro