DNA pe urmele ANAF pentru un PREJUDICIU URIAS: 300 milioane de euro!

Curtea de Conturi din Romania a publicat, recent, un raport cu lista celor 700 de sesizari facute de institutie pentru prejudicii uriase. Pe lista aceasta, pe langa Hidroelectrica, CNADNR sau RADET, se afla chiar Fiscul. Suma prejudiciului trecuta in dreptul ANAF este de 1,2 miliarde de lei.

Documentul a fost prezentat de Adrian Ursu, duminica, la emisiunea Secvential, difuzata de postul de televiziune Antena 3. Socul cel mare vine de la suma trecuta in dreptul prejudiciului ANAF: 1,2 miliarde lei, adica circa 300 de milioane de euro, potrivit dezvaluirilor din emisiunea de la Antena 3.

CITESTE SI: RALUCA PRUNA, DESPRE RECUPERAREA PREJUDICIILOR: IMPORTANTA E SI PEDEAPSA, DAR RECUPERAREA PREJUDICIULUI ARE UN EFECT DISUASIV

„Eu nu am mai vazut pana cum asa ceva, aproximativ 1,2 miliarde de lei, adica spre 300 milioane de euro, prejudiciul pentru care a fost sesizata DNA in legatura cu ANAF Ilfov”, a comentat Adrian Ursu. Potrivit sursei citate suma aceasta este inregistrata in aprilie 2014 si nu se stie daca pana acum prejudiciul a mai crescut sau nu. Mai mult, ”in dreptul ei, e trecuta o infractiune de abuz. ANAF nu ar trebui sa fie garantul corectitudinii?”, s-a intrebat Adrian Ursu.

Sursa foto: realitatea