DNA perchezitioneaza Oficiul pentru Dezvoltare Rurala Brasov

felix tataru, audieri noi, dosar gala bute, stefan lungu, sediul dna, procurori anticoruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza, miercuri, 27 de PERCHEZITII domiciliare la adrese din judetul Brasov, dintre care una la Oficiul pentru Dezvoltare Rurala Brasov, intr-un dosar privind suspiciuni de CORUPTIE si obtinere nelegala de FONDURI EUROPENE.

Potrivit unui comunicat al DNA, aceasta cauza penala vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011-2014, a unor presupuse infractiuni de CORUPTIE si obtinere nelegala de FONDURI EUROPENE. Prejudiciul in dosar este de peste 3 milioane de euro, cinci persoane, atat oameni de afaceri, cat si functionari publici, fiind vizate de ancheta.

Citeste si: BUNEA STANCU, PRESEDINTELE CJ BRAILA, A FOST RETINUT DE DNA

“In cursul zilei de 27 august 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate un numar de 27 PERCHEZITII domiciliare in locatii situate in judetul Brasov, din care una este sediul unei institutii publice. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii, precum si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei”, precizeaza DNA.

PRAHOVA: 10 PERCHEZITII LA SUSPECTI DE FURT DE PRODUSE PETROLIERE SI BRACONAJ

Sursa foto: ziuaconstanta.ro