DNA solicita ARESTAREA a patru judecatori pentru CORUPTIE. Magistratul fugar s-a PREDAT! UPDATE

UPDATE: 18:00: JUDECATORUL fugar MIRCEA MOLDOVAN s-a predat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie!

UPDATE: 16.55: Potrivit corespondentului Realitatea Tv aflat la locuinta magistratului MIRCEA MOLDOVAN se pare ca exista posibilitatea ca acesta sa fi fugit de acasa! DNA a emis OFICIAL solicitarea de ARESTARE SI PERCHEZITIE a celor patru JUDECATORI de la Tribunalul Bucuresti!

UPDATE: 16.26: Cel de-al patrulea JUDECATOR suspectat de fapte de CORUPTIE, MIRCEA MOLDOVAN, s-a baricadat in VILA sa din comuna ilfoveana VOLUNTARI si refuza sa-i insoteasca pe politisti la sediul DNA! Megistratul mizeaza pe faptul ca politistii au doar mandat de aducere si nu unul de PERCHEZITIE, astfel ca nu pot patrunde pe proprietate sa!

UPDATE: 15.10: Potrivit unor surse oficiale din cadrul DNA, ANCHETA in acest caz este facuta de un compartiment nou creat. Serviciul de Combatere a Coruptiei in Justitie a fost infiintat in luna martie 2014 la ordinul procurorului sef DNA, Laura-Codruta Kovesi. 

UPDATE: 15.00:  Din ULTIMELE informatii se pare ca trei dintre JUDECATORI ar fi fost ridicati de la Tribunalul Bucuresti, in baza unor mandate de aducere, potrivit Mediafax.

Sursele judiciare au precizat ca si in cazul celui de-al patrulea judecator s-a emis MANDAT de ADUCERE, dar acesta nu a fost deocamdata adus la DNA pentru ca urmeaza sa fie ridicat de acasa sau din alt loc.

Cei patru JUDECATORI sunt de la Sectia Comerciala a Tribunalului Bucuresti si sunt suspectati ca ar fi savarsit fapte de CORUPTIE in legatura cu solutionarea unor litigii in cauze de INSOLVENTA, in sensul ca ar fi avut intelegeri cu lichidatori judiciari, au mai spus sursele citate.

Procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) va solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa incuviinteze ARESTAREA a unui numar de patru MAGISTRATI de la Tribunalul Bucuresti suspectati de acte de CORUPTIE, informeaza postul Realitatea Tv.

Citeste si: GEORGETA BARBALATA, judecatoare la ICCJ, a fost CONDAMNATA la patru ani de inchisoare cu executare 

Sursa citata informeaza ca in cursul zilei de luni cei patru JUDECATORI urmeaza sa fie adusi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru clarificari, ulterior procurorii DNA urmand sa trimita o solicitare catre Consiliul Superior al Magistraturii in care se cere incuviintarea pentru RETINEREA si, ulterior, ARESTAREA celor patru MAGISTRATI de la Tribunalul Bucuresti care sunt suspectati de acte de CORUPTIE.

Citeste si: Judecatorul STAN MUSTATA ramane in arest, a decis ICCJ 

Sursa foto: realitatea.net