DNEPR – PANDURII, ora 22:05, PRO TV si LIVE TEXT MONDO NEWS / Desi nu au sanse la calificare, gorjenii vor sa nu se faca de ras in Europa League

Pandurii Targu Jiu joaca diseara, incepand cu ora 22:05, partida cu numarul cinci in grupele Europa League, in compania ucrainienilor de la Dnepr Dnepropetrovsk. Gorjenii nu mai au nicio sansa de calificare in primavara europeana, insa vor sa obtina cat mai multe puncte din ultimele doua partide.

Cu doar un punct obtinut in primele patru etape ale grupelor Europa League, Pandurii Targu Jiu joaca diseara in Ucraina avand un singur scop: sa stranga puncte pentru Romania in clasamentul coeficientilor si astfel sa termine cu fruntea sus prima aventura europeana din istoria clubului. Practic, partida este una fara o miza deosebita, ambele echipe stiind dinaintea jocului unde se situeaza (Fiorentina si Dnepr sunt deja calificate in primavara europeana in aceasta grupa, iar Pandurii si Pacos sunt eliminate), meciul pe care gorjenii il disputa diseara poate fi, scrie prosport.ro, un prilej pentru mai multe debuturi in randu trupei lui Pustai. La randul sau, Juande Ramos, antrenorul celo de la Dnepr, a anuntat ca va face mai multe modificari in primul “11”, urmand sa menajeze mai multi jucatori de baza.

Miza penultimului meci din grupele Europa League poate sa fie pentru Pandurii si obtinerea banilor de la UEFA in cazul unui rezultat favorabil si a fost explicata de catre Eugen Parvulescu, presedintele executiv al gorjenilor. „In primul rand conteaza punctele si suma frumoasa de bani, dar si coeficientul UEFA e important, ne va ajuta pe viitor“, a spus ieri Parvulescu. Este vorba despre 100.000 de euro pentru un egal sau o suma dubla in cazul unei victorii.

DNEPR – PANDURII: ora 22:05, PRO TV si LIVE TEXT MONDO NEWS

Echipe probabile:

Pandurii: Stanca – Pleasca, Paraskevas, Rada, Bohale – Breeveld, Cristea – Paulinho, Dos Santos, Ciucur – Adrovic
Antrenor: Cristi Pustai

Dnepr: Boiko – Fedetsky, Ceberiachko, Mazuch, Strinic – Konoplyanka, Kankava, Rotan, Seleznyov – Zozulia, Bruno Gama
Antrenor: Juande Ramos

Stadion: Dnepr Arena
Arbitru: Leontios Trattou (Cipru)
Asistenti: M.Soteriou, A.Ioannou (Cipru)
Suplimentari: M.Panayi, M.Tsaggaris (Cipru)
Rezerva: Aristides Christou (Cipru)
Delegat UEFA: Dimitri Bokeria (Georgia)
Obsevator arbitri: Asim Khudiyev (Azerbaidjan)

 

Sursa foto: romaniansoccer.ro