Doamna Dr. Laura Gîrbea – care sunt avantajele aparatului ortodontic Myrobrace?

In ultimii ani, a aparut pe piata un aparat ortodontic care poarta denumirea de aparat Myobrace ce reuseste sa imbunatateasca dezvoltarea danturii la copiii cu varste cuprinse intre 3 si 15 ani.

Folosind un aparat Myobrace, cei mici nu numai ca o sa-si indrepte dintii, dar vor reusi sa trateze si cauzele inghesuirilor dentare si dezvoltarii incorecte a arcadei.

Puteti gasi acest aparat dentar si la cabinetul de ortodontie The Smile Space si este un pionier in utilizarea aparatelor dentare pentru corectia obiceiurilor mio-functionale la copiii aflati in crestere. Dr. Laura Gîrbea, fondatoarea acestui cabinet de ortodontie specifica faptul ca acest tratament conduce la o dezvoltare faciala buna a pacientului.

Acest aparat Myobrace antreneaza eficient limba pentru ca aceasta sa se pozitioneze corect la nivelul arcadei superioare, exercitand in acelasi timp forte usoare pentru a largi arcadele si pentru a alinia dintii intr-un mod cat mai natural si frumos.

Daca sunteti convinsi ca acest aparat Myobrace este alegerea ideala pentru copilul dumneavoastra, cabinetul de ortodontie The Smile Space din Bucuresti va asteapta cu drag impreuna cu o intreaga echipa, care este decisa sa ofere tuturor pacientilor indiferent de varsta tratamente la cele mai inalte standarde. Echipa de specialisti este condusa cu indemanare de catre fondatoare acestui cabinet si anume doamna Dr. Laura Gîrbea.

Pentru a cunoaste mai bine personalul acestui cabinet de ortodontie The Smile Space, o sa va spunem ca doamna Dr. Laura Gîrbea a absolvit Facultatea de Medicina Dentara UMF Carol Davila din Bucuresti, cu specializarea in ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala.

Dupa finalizarea acestor studii, aceasta a urmat numeroase cursuri de perfectionare in diverse tehnici de tratament ortodontic, toate acestea cu scopul final de a le oferi pacientilor tratamente de o calitate superioara.

Putem incadra in acele tratamentele calitative si tratamentul cu aparatul Myobrace, la care exista trei faze ce trebuie sa fie respectate atat de medicul ortodont cat si de catre pacient.

In prima faza, aparatul corecteaza obiceiurile habituale si in acelasi timp aliniaza dintii. Aparatul in aceasta faza este conceput dintr-un material soft si moale, pentru a se putea adapta cu usurinta unei game largi de forme a arcadelor dentare.

Cea de-a doua faza in tratamentul cu aparatul dentar Myobrace prevede dezvoltarea arcadelor si aliniamentul dintilor. Sistemul in aceasta a doua faza este confectionat dintr-un material cu duritate medie, astfel se pune o forta mica asupra dintilor pentru a se concepe corectarea acestora.

Ultima faza si anume cea de a treia, prevede aliniamentul final al dintilor, pozitia corecta a limbii, dar si corectarea obiceiurilor. Sistemul este confectionat dintr-un material dur, care sa puna o presiune mare asupra dintilor, astfel incat la finalul tratamentului clientul sa fie incantat de ceea ce vede in oglinda atunci cand zambeste.

Dr. Laura Gîrbea ii sfatuieste pe parinti sa nu astepte eruptia tuturor dintilor permanenti pentru a aplica aparatul Myobrace, deoarece in unele cazuri este posibil sa fie prea tarziu. Obiceiurile vicioase orale se evidentiaza si inainte ca toti dintii permanenti sa erupa, de aceea doamna doctor le recomanda parintilor sa treaca pragul cabinetului de ortodontie The Smile Space chiar si atunci cand cel mic are varsta de 3 ani.

Aparatul Myrobrace este alegerea ideala pentru tratarea obiceiurilor gresite miofunctionale si ajuta copiii sa respire corect pe nas, sa pozitioneze limba pe bolta palatina, sa aiba o deglutitie corecta si contribuie la cresterea si dezvoltarea arcadei astfel incat acestea sa ajunga la marimea potrivita. Se obtine acel spatiu suficient pentru ca dintii sa erupa aliniat fara sa mai fie necesara purtarea unui alt aparat dentar la adolescenta.

Cine nu isi doreste dinti drepti si un zambet fermecator inca de la o varsta frageda?

Aparatul dentar Myobrace este alegerea optima pentru ca la adolescenta copilul sa aiba parte de o dantura frumoasa, dreapta si o muscatura corecta.

Incepeti din timp sa investiti in sanatatea orala a copilului dumneavoastra si cu siguranta la adolescenta o sa aiba un zambet de invidiat. Cei de la cabinetul de ortodontie The Smile Spacace impreuna cu aparatul Myobrace ii traseaza celui mic un drum sigur catre o dantura sanatoasa si frumoasa.

Ii gasiti in Bucuresti, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, intre statia de metrou Tineretului si Piata Unirii.