DOCUMENT EXCLUSIV. SORIN ROSCA STANESCU agentul imobiliar al lui REMUS TRUICA

DOCUMENT EXCLUSIV. Jurnalistul SORIN ROSCA STANESCU  a fost “agentul imobiliar” al omului de afaceri REMUS TRUICA! A curs multa cerneala pe marginea acestui subiect, dovezi au fost mai putine. Si unul si celalalt au probleme cu justitia. ROSCA STANESCU este incarcerat pentru doi ani si jumatate in urma unei condamnari primite in urma cu aproape doua luni intr-un dosar disjuns din dosarul Rompetrol, in timp ce fostul amant al Patriciei Kaas asteapta sa vada ce se va intampla in dosarul MICROSOFT.

Legatura dintre SORIN ROSCA STANESCU si REMUS TRUICA a fost ilustrata in numeroase randuri in mass media cei doi incercand sa nege combinatiile care i-au transformat in stapanii Snagovului, insa MONDO NEWS a intrat in posesia unor documente care demonstreaza, fara nicio urma de indoiala, ca SRS l-a ajutat pe afacerist in urma cu cativa ani sa intre in posesia unui teren in zona respectiva. Astfel, SRS a achizitionat in octombrie 2009 un teren de 2200 mp in comuna amintita din judetul Ilfov, ulterior parcela respectiva aparand, in martie 2010, in posesia lui REMUS TRUICA, omul de afaceri obtinand un certificat de urbanism care avizeaza favorabil construirea unui ansamblu rezidential.

CITESTE SI: DEZVALUIRI INCENDIARE Liberalul MARIAN PETRACHE implicat in COMBINATII IMOBILIARE. DOCUMENT

Potrivit documentelor SORIN ROSCA STANESCU a achizitionat, in luna octombrie 2009, tarlaua 10/1, parcela 117 din satul Snagov, comuna Snagov de la o anume STROESCU VICTORIEA, prin mandatarul OPREA GABRIEL, in schimbul sumei de 33.000 de euro. La patru luni distanta, in martie 2010, aceeasi parcela 117, tarlaua 10/1, satul Snagov, comuna Snagov, apare in avizul eliberarii certificatului de urbanism  solicitat de REMUS TRUICA de la Consiliul Judetean Snagov, afaceritul solicitand introducerea terenului respectiv in intravilan in vederea construirii unui ansamblu rezidential.