DOCUMENT EXPLOZIV! MIRCEA GOVOR dat de gol: Frecventa un grup cu alta ORIENTARE SEXUALA!

MIRCEA GOVOR, vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare era amenintat cu un act din perioada SECURITATII, in care scria ca liderul judetean PSD frecventa un grup cu o alta ORIENTARE SEXUALA, de unde aducea informatii la politia politica. Iar documentul a fost publicat de Evenimentul Zilei.

Procurorii DNA au avut surpriza sa gaseasca la perchezitiile facute in locuinta fostului sef al Finantelor din Satu Mare, MIRCEA ARDELEAN, finul lui MIRCEA GOVOR, un document care se pare ca era folosit pentru santajarea liderului PSD, cunoscut, la randul sau, ca santaja pe toata lumea, de la oameni de afaceri la primari, asa cum reiese din acuzatiile DNA.

CITESTE SI: VIDEO MIRCEA GOVOR RECUNOASTE CA SI-A AMENINTAT COLEGII SI A PUS PRESIUNE PE PREOTI IN CAMPANIE

Secretul lui MIRCEA GOVOR, ascuns in seif

MIRCEA ARDELEAN tinea in seiful de acasa, alaturi de cocosei din aur cumparati de la Viena, un document care ar dovedi ca MIRCEA GOVOR a fost inainte de 1989 colaborator al fostei Securitati. MIRCEA ARDELEAN se pare ca se folosea de documentul respectiv pentru a se asigura ca MIRCEA GOVOR va face tot posibilul sa fie numit sef la Finantele din Satu Mare.

Interesant este ca MIRCEA ARDELEAN, care era delegat pe postul de la Finante, ar fi primit documentul pe e-mail, in data de 26 iunie 2013, de la primarul municipiului Satu Mare, DOREL COICA, care era presedinte executiv al organizatiei judetene a PSD. Teoretic, el era mana dreapta a lui MIRCEA GOVOR in cadrul partidului.

La intrunirile de partid, inclusiv la celebra sedinta in care MIRCEA GOVOR a amenintat directorii de deconcentrate cu demiterea daca nu se implica in campania electorala, liderul judetean PSD Satu Mare si-a exprimat in mai multe randuri intentia de a-l mazili pe primarul DOREL COICA. Ori, se pare ca primarul de Satu Mare a avut un „AS” in maneca in lupta cu MIRCEA GOVOR.

E-mailul ar fi fost trimis de la adresa primaria@satu-mare. ro, care apartine Primariei Satu Mare, la mai multe adrese de e-mail, printre care si una de la Agentia Judeteana a Finantelor Publice Satu Mare, condusa la acea vreme de MIRCEA ARDELEAN. Nu se stie de pe ce adresa de e-mail ar fi primit primarul DOREL COICA actul compromitator.

„A inceput sa frecventeze HOMOSEXUALII catolici”

Din documentul care poarta antetul fostei SECURITATI din data de 20 martie 1987 si o parafa a CNSAS din 13 martie 2008 reiese ca MIRCEA GOVOR, avand nume de cod „Oierul”, ar fi fost coloborator al fostei Securitati si ca ar fi frecventat „HOMOSEXUALII catolici din oras”.

Spirit de solicitudine

„In urma analizei materialelor existente in dosarul de urmarire informativa, tinand seama ca obiectivul inca din perioada studentiei a fost atras la colaborare cu organele de securitate, am stabilit ca oportuna contactarea sa in vederea stabilirii circumstantelor in care s-a intrerupt legatura cu organele noastre, a pozitiei sale actuale fata de noi, ca si a altor date de interes operativ cu privire la situatia sa personala.

In procesul cunoasterii personale, tov. GOVOR MIRCEA VASILE a manifestat spirit de solicitudine fata de problemele ridicate, facand o trecere in revista a activitatii sale inca din perioada liceului pana in prezent. In urma relatarilor sale au fost obtinute date care confirma unele informatii rezultate in procesul urmaririi informative.

Inca din perioada studiilor gimnaziale, obiectivul – desi de religie ortodoxa – a inceput sa frecventeze homosexualii catolici din oras, initial fara a avea o motivatie clara, facand acest lucru numai sub «impulsul unei chemari launtrice »” , se arata in Nota-raport cu privire la masurile intreprinse in D.U.I „Oierul”, care poarta antetul SECURITATII din Satu Mare si o parafa a CNSAS din 13 martie 2008.

Nu se stie daca documentul este autentic, insa acesta se afla in dosarul in care MIRCEA ARDELEAN a fost trimis in judecata de DNA, alaturi de alte documente extrem de interesante gasite la perchezitiile efectuate in decembrie 2014, printre care si notite cu impartirea functiilor din ANAF in cadrul USL Satu Mare. Finul MIRCEA ARDELEAN a fost arestat si trimis in judecata, in primavara anului 2015, pentru LUARE de MTA in forma continuata si pentru mai multe fapte de abuz in serviciu.

 

Sursa text: evenimentul zilei