DOCUMENTE INCENDIARE DIN PSD. DE CE A FOST PONTA DE REVELION LA HOTELUL ARSENAL DIN ORASTIE

DOCUMENTE INCENDIARE DIN PSD. DE CE A FOST PONTA DE REVELION LA HOTELUL ARSENAL DIN ORASTIE

Dezvaluiri incendiare despre greii din PSD. Pagina electronica a flux24.ro prezinta o serie de documente cu privire la legaturile lui Victor Ponta si Ilie Sarbu cu fratii Marius si Emil Cristescu (cunoscuti si ca Fratii Bicicleta), dezvaluiri care ar elucida motivul pentru care Ponta si-a petrecut Revelionul la Hotelul Arsenal din Orastie, dar nu numai. Amintim ca Victor Ponta a petrecut Revelionul la hotelul Arsenal din Orastie, acolo unde si-a lansat si candidatura la prezidentiale. Hotelul apartine fratilor Cristescu cu cartierul general la Timisoara.

Marius si Emil Cristescu, numiti si Fratii Bicicleta, sunt doi oameni de afaceri care detin impreuna holdingul Bega Grup. Holdingul desfasoara activitati in industria materialelor de constructii, imobiliare, turism si industrie grea. Marius si Emil Cristescu sunt, de asemenea, actionari minoritari in alte aproximativ 60 de firme.

Cei doi controleaza parcul industrial Faur, cel mai mare din Bucuresti, mai noteaza sursa citata. Cei doi frati sunt apropiatii senatorului PSD, Ilie Sarbu. De altfel toate sedintele importante ale lui Sarbu au loc in hotelul din Timisoara care apartine fratilor Cristescu. Cei doi frati controleaza prin intermediul lui Sarbu o parte importanta din PSD Timis. Viceprimarul Timisoarei, Traian Stoia, este un fost director la firma fratilor Cristescu.De Stoia, primarul Timisoarei, Nicolae Robu, spune transant: lucreaza pentru Bega Grup.

Cand merge in Timisoara, Ilie Sarbu se cazeaza la hotelul cu acelasi nume care apartine fratilor Cristescu, potrivit flux24.ro. Din PSD Timis provine actualul director al ROMSILVA, Adam Craciunescu, acuzat in dosarul retrocedarilor de paduri, dar si ministrul comunicatiilor, Sorin Grindeanu.

Tu stii in cine mai au incredere romanii? Afla aicii datele ultimului sondaj

In 2012, un grup de pesedisti timisoreni ii trimiteau o scrisoare presedintelui PSD, Victor Ponta:

DOMNULUI PRESEDINTE VICTOR PONTA

Suntem un grup de intelectuali social democrati care dorim sa va avertizam asupra unor aspecte care pot avea un efect extrem de grav asupra partidului pe care-l conduceti.

Dupa 5 ani de presedentie a lui Ilie Sarbu – prelatul raspopit, securist cu scoala infiltrat in lumea bisericeasca, imbogatit din politica,, sustinator si sustinut al grupurilor de interese, in principal al fratilor Marius si Emil Cristescu, in fruntea PSD Timis – social democratia banateana se gaseste intr-o profunda stare de moarte clinica.

Nemultumit ca pleaca din fruntea PSD Timis, fortat de conjunctura actuala de la nivelul central al partidului, Ilie Sarbu incearca sa participe si la inmormantarea acestei organizatii angajand „preoti” pe Titu Bojin si Adam Craciunescu, eminente „cenusii” mai mult „negre” ale politicii timisorene si doctori in gramatica limbii romane. Sa incercam sa descifram ce se ascunde in spatele declaratiei lui Ilie Sarbu de sustinere a lui Bojin drept mostenitor al tronului deja mancat de „molii”.

Prin manevrele securiste ale lui Sarbu, PSD Timis se afla la „rascruce de vanturi” extrem de periculoase determinata de:

1. Desavarsirea procesului de PEDELIZARE prin BOJINIZARE si CRACIUNIZARE.

Cei ce doresc, sustin si platesc pentru ca cel ce a evoluat de la buldozerist la doctor in economia apelor sunt fara indoiala cei ce au si vor sa aiba in continuare beneficii; cei ce sunt interesati sa suga lapte bun de la „vaca de muls” care se cheama „DIRECtIA APELOR TIMIs” si, nu in ultimul rand, cei ce vor sa „amuteasca” opozantul politic PSD.

Citeste si: LIVIU DRAGNEA a fost dat in gat de un afacerist din TELEORMAN. Combinatiile locale ale vicepremierului

Acestia sunt:

a) Presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc si locotenentul sau, Dan Gheorghe Titus (tot Titu) Popa, care-l tin pe Bojin la Directia Apelor de 5 ani desi PSD-ul este dusmanul lor de moarte. De ce?

– in targ se vorbeste ca Titu si-a platit postul cu 100.000 €;

– in Consiliul Judetean, consilierii PSD condusi de Titu aproba tot ce vrea Constantin Ostaficiuc;

– cu Titu presedinte, PD-L-ul e la „placinte”;

– cu Titu la Ape, licitatiile din septembrie pot da „lapte”.

b) Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde – vesnicul prim ministru al carasenilor care vrea sa-si bage coada si in Timis pentru ca de Directia Apelor Banat este strans legat si asteapta septembrie sa se lege si mai tare. Prin influenta sa nefasta, Bojin primeste si sprijinul lui Francisc Boldea care-si negociaza si el plecarea la PD-L. Este penibil sa-l auzi pe Franzi sustinandu-l pe Titu Bojin cand acesta, impreuna cu Ilie Sarbu si Ioan Sima, primarul de la V.V. Delamarina, il trageau pe dreapta in 2008 nepermitandu-i sa candideze la functia de primar. Acum il pupa fie pentru ca i s-a ordonat de la Resita, fie ca a luat si el ceva asa cum fostul primar PD-L Martinescu isi luase tainul din contractul de 3,5 miliarde lei dat de primarie in 2007 firmei lui Bojin pentru vopsirea marelui pod.

c) Senatorul Ilie Sarbu – care trebuie sa-si lase o marioneta in „locul sau” pentru a putea sa-si gestioneze in continuare interesele pecuniare si sponsorizarile grupurilor de interese, precum si traficul de influenta in calitate de socru al „PREsEDINTELUI”. Sarbu trebuie sa-si duca astfel la indeplinire sarcina primita de la PD-L de a ingenunchea PSD-ul Timis si a-l subordona lui Constantin Ostaficiuc cu care imparte frateste „bunurile necuvenite” de care au parte, de foarte mult timp (ca intre securisti sau colaboratori).

Daca „misca in front”, Titu are parte de replici de genul: „Vrei sa-si scot dosarele?”, „Vrei sa ajungi la DNA?”.

INREGISTRARE BOMBA DESPRE VICTOR PONTA

Daca este cuminte si disciplinat si mai plateste cate-o excursie in Africa „plina de mistere” sau in Viena muzicala sau Spania insorita, atunci poate sa se „laude linistit” ca si-a indeplinit visul lui si al stramosilor sai. in targ se vorbeste ca distractia l-a costat 50.000 €. si inca nu a reusit sa convinga „tot satul”.

d) Fratii Cristescu, porecliti si „fratii Bicicleta” dupa metoda de privatizare caracterizata prin „invartiri repetate, sustinute cu mita”, utilizata la preluarea si distrugerea celei mai mari parti din industria timisoreana cu sprijinul neprecupetit al eminentelor Musetescu, Agaton, Hrebenciuc si, bineinteles, Ilie Sarbu, prietenul de cluburi de fite al lui Marius Cristescu care se vrea „nasul” PSD.

Fratii il sprijina pe Bojin pentru ca acesta le-a promis ca impreuna cu agramatul Adam Craciunescu, vor face tot posibilul sa-i ajute sa privatizeze si ceea ce a mai ramas de cumparat, adica S.C. Piete S.A., S.C. Horticola S.A: si daca va vine sa credeti chiar Portul Timisoara (acesta gestionat de Directia Apelor si vesnicul sau director Dr. Titu).

e) Vicepresedintele Consiliului Judetean Timis – Adam Craciunescu, care-l sustine pe Bojin (in lipsa lui Sarbu din concurs) pentru ca numai acesta-l mai poate salva. Nu ca n-ar avea din ce sa traiasca (are 6 case + 300 ha teren), dar nu ar mai avea acces la spagile din paduri si vanatoare, la relatia pecuniara cu Gaus S.R.L., beneficiar a cate 2 mil. € anual de la Ministerul Agriculturii inca de pe vremea imparatiei Sarbu – Craciunescu, la inlocuirea pedelistului Costi Ostaficiuc cand acesta-i la Bruxelles, la plimbarea cu d-na Luci.

Pentru ca nu are credibilitate, se impune prin amenintarea pesedistilor votanti cu „seful = maria sa Ilie” care a hotarat cui sa lase mostenire tronul. (…)

3. inscaunarea lui Titu Bojin in fruntea PSD Timis este benefica tuturor partidelor din Timis, chiar si partidului lui Oprea, dar mai putin social democratiei timisene.

Daca presedintele PSD, Victor Ponta, accepta acest lucru impus de socrul sau inseamna ca accepta ca PSD Timis sa intre intr-o noua legislatura interna cu o imagine externa creionata de urmatoarele considerente:

Ø Bojin Titu este:
– omul imbogatit din comisioane, spagi, privatizari ilegale, luare si dare de mita, santaj;

– este un fost comunist lustrabil, fost secretar al Comitetului PCR – Comuna Remetea Mare si primar al acestei comune, precum si membru al Comitetului Judetean Timis al PCR;

– este beneficiarul privatizarii ilegale si frauduloase a S.C. IURT S.A. din Lugoj;

– impreuna cu membrii familiei sale este proprietarul mai multor firme care „capuseaza” Directia Apelor Banat executand lucrari din bani publici, obtinute prin licitatii cu cantec fiind de genul „eu impart, eu construiesc, eu verific”;

– a preluat prin una din firmele sotiei dreptul de a concesiona acumularile de apa (lacurile) de la Ianova si Dumbravita ca sa faca turism si crescatorie de peste, cauze clare de incompatibilitate si ilegalitate;

– are probleme de imagine cu condamnarea fiului sau pentru conducerea unui grup de crima organizata;

– este cel ce dijmuieste lunar proprietarii de balastiere din judet, care daca nu dau gratuit camioane intregi de zeci de tone de materiale de balastiera atunci trebuie sa plateasca sau isi pierd autorizatia;

– la conferinta din 2005 insusi presedintele Ion Iliescu a incercat sa-l scoata de pe lista de vicepresedinti ai PSD Timis atat pe Bojin, cat si pe Viorel Matei, pe care ii considera oameni cu imaginea patata, suspectati de acte de coruptie care nu au ce sa caute in fruntea partidului;

– credinta si convingerea unei mari parti a membrilor PSD Timis este ca Bojin si-a cumparat postul de presedinte de la Ilie Sarbu si cel de director al Apelor Romane Banat de la C. Ostaficiuc si S. Frunzaverde cu binecuvantarea lui Ilie Sarbu.

Un alt document important despre PSD Timis provine de la un fost lider al filialei, fost prefect de Timis.

Documentul la care facem referire este semnat de Ion Raducanu, actualmente vicepresedinte al UNPR, lider al UNPR Timisoara, fost prefect de Timis, fost lider al PSD Timis, exclus din PSD si ajuns la UNPR. In momentul excluderii, Raducanu-un bun cunoscator al filialei PSD Timis a descris pe blogul sau mecanismul de interese din filiala. A sters postarea de pe blog, dar documentul a ramas in memoria internetului.

Ce spunea Raducanu? Despre Titu Bojin, seful CJ Timis, fost lider al PSD Timis, cercetat penal in prezent, spunea ca acesta si alti lideri din PSD Timis sunt “tinuti in frau, executanti fideli ai ordinelor „patronului” (fara voia lor), amenintati cu dosare si decapitari pentru „fapte” din istoria privatizarii”. Despre Sorin Grindeanu (desemnat ministru al Comunicatiilor) si Adam Craciunescu (director ROMSILVA, implicat in dosarul Retrocedarilor alaturi de Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam): sunt “marionetele de prima scena, principalii beneficiari ai „cascavalului”, [e] vanghelizati;”. Iar, in final, despre Ilie Sarbu:”proprietarul filialei”, „liderul suprem” despre care oamenii din lumea bisericii spun ca „daca nu face rau intr-o zi, nu se simte bine;”