DOCUMENTE INCREDIBILE: DNA a clasat doua DOSARE cu SPONSORIZARILE POMPIERILOR

Exact sectia DNA care îi cerceteaza acum pe POMPIERII ARESTATI a avut din 11 decembrie 2014 si pana în 30 iulie 2015 în fata ochilor un DOSAR PENAL CU ”SPONSORIZARI” de 230.000 de lei pentru pompieri pe care le-a considerat în regula, relateaza jurnalistul CATALIN TOLONTAN intr-o ancheta publicata pe blogul sau personal.

Povestea TRAGEDIEI DE ”LA COLECTIV” este povestea micii CORUPTII. O coruptie camuflata în ”SPONSORIZARE” si „CONSILIERE”. Este povestea unei coruptii pe care DNA a avut-o sub ochi înca din 2014, dar pe care n-a înteles-o.Si pe care A CLASAT-O DE DOUA ORI, prima oara în februarie 2015 si a doua oara în iulie 2015.

Pe 11 decembrie 2014, Directia Nationala Anticoruptie – Sectia de COMBATERE A INFRACTIUNILOR DE CORUPTIE savarsite de militari înregistreaza dosarul penal nr 153/P/2014.

Dosarul penal este urmarea unui denunt facut pe 8 decembrie 2014 de catre un pompier adjunct ISU de la Bacau împotriva sefului sau. Adjunctul intrase într-o belea, venise beat la serviciu, un caz de ”nerespectare de consemn” în termenii justitiei militare. Adjunctul a pus reclamatia pe seama sefului.

CITESTE SI: ISU PRIMEA SPONSORIZARI DE LA FIRMELE PE CARE LE CONTROLA

Si, atunci, l-a reclamat si el pe inspectorul sef al ISU pentru ca îi obliga pe oameni sa ceara SPONSORIZARI DE LA FIRMELE CONTROLATE si ca, pe baza sponsorizarilor, sunt trecute cu vederea tot soiul de nereguli.

Cele doua dosare merg în justitie în paralel. Adjunctul este trimis în instanta de procurori, este judecat si gasit VINOVAT. Este condamnat, în prima instanta, la 8 LUNI CU SUSPENDARE pentru ca s-a prezentat ”în stare avansata de ebrietate la serviciu”.

”Foarte bine, am fost dat afara, am fost condamnat, dar care e raspunsul la ceea ce am sesizat eu?”. Primul raspuns de la DNA este CLASAREA DENUNTULUI SAU despre sponsorizarile facute la indicatia sefilor la ISU Bacau.

Puteti citi continuarea ANCHETEI si concluziile pe site-ul jurnalistului Catalin Tolontan.

Sursa foto: b365