DOCUMENTE SOCANTE MIHAI GADEA ii aplica o LOVITURA DURA lui TRAIAN BASESCU

Traian Basescu

MIHAI GADEA, a prezentat, in editia de duminica a emisiunii „Sinteza zilei”, mai multe documente care stau la baza unui dosar de coruptie indreptat impotriva unui afacerist apropiat fostului presedinte TRAIAN BASESCU, dar care, odata ajuns la DIICOT, la ALINA BICA, a fost incuiat intr-un sertar, departe de ochii procurorilor, subliniaza antena3.ro.

Este vorba, intre altele, despre un raport al Corpului de Control al primului-ministru, care sesizeaza „posibile FAPTE PENALE” in legatura cu acordarea unor finantari si garantii, direct sau prin interpusi, prin „Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii S.A. – IFN”, lui DUMITRU BUCSARU.

CITESTE SI: SCANDAL MONSTRU la ANTENA 3: Vreti sa-mi provocati un ATAC de CORD acum?

DUMITRU BUCSARU este un afacerist apropiat de fostul presedinte TRAIAN BASESCU, care a si intervenit pentru una din firmele sale care avea de recuperat bani de la CFR. Informatia a aparut in presa in 2005, odata cu un memoriu al lui DUMITRU BUCSARU in care-i spunea presedintelui ce probleme are cu CFR. Drept raspuns, TRAIAN BASESCU i-a trimis ministrului Transporturilor o nota in care-i cerea sa analizeze situatia, noteaza antena3.ro.

DUMITRU BUCSARU a fost plasat in AREST la DOMICILIU, vineri, la cererea procurorilor DNA, dupa ce joi a fost retinut pentru 24 de ore. Acestia il acuza de bancruta frauduloasa si distrugere, prejudiciul fiind estimat la 1,5 milioane de lei.

Sursa foto: captura antena3.ro