Doi antrenori straini se afla pe lista inlocuitorilor lui Victor Piturca

Dupa esecul din barajul cu Grecia toata lumea, incepand cu oficialii FRF si pana la ultimul suporter, a vorbit, cel putin o data, despre inlocuirea lui Victor Piturca din postul de selectioner al tricolorilor. Pana acum s-au vehiculat cateva nume de posibili inlocuitori, toti din Romania. Printre acestia Dan Petrescu, Cosmin Olaroiu, Mircea Lucescu, Mircea Rednic sau Ioan Andone.

In ultimele 24 de ore, au aparut si doua nume surprize pe lista celor care ar putea sa ii urmeze lui Piturca la carma nationalei Romaniei. Este vorba despre doi tehnicieni straini, un neamt si un italian. 

Postul Pro TV sustine ca fostul tehnician al lui Bayern Munchen, Jupp Heynckes, ar accepta sa vina la carma “tricolorilor” pentru un salariu anual de 400.000 de euro.

Este totusi greu de crezut ca Heynckes, care a castigat tot in sezonul trecut, va veni in Romania, dupa ce in vara a anuntat ca se retrage si chiar a refuzat oferte de milioane de euro din partea unor grupari mari ale Europei.

In schimb, italianul Walter Zenga (foto), in prezent liber de contract, cunoaste fotbalul din Romania si e o varianta de luat in calcul, conform sursei citate.0

Sursa foto: rtv.net