Doi barbati din Ploiesti au fost RETINUTI pentru TRAFIC de DROGURI si TENTATIVA de OMOR

Doi ploiesteni au fost RETINUTI pentru TRAFIC de DROGURI, TENTATIVA de OMOR si detinere ilegala de arma, politistii descoperindu-i pe cei doi in urma unui scandal care a avut loc intre traficanti si rudele consumatorilor intr-un cartier din Ploiesti si in timpul caruia s-au tras focuri de arma, informeaza Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate si procurorii DIICOT Ploiesti au retinut si cer arestarea preventiva a doi ploiesteni cu varste de 30, respectiv 32 de ani, acuzati de TRAFIC de DROGURI de risc, respectiv canabis. Cei doi ploiesteni sunt acuzati ca au vandut droguri mai multor consumatori din Ploiesti.

CITESTE SI: Directorul Colegiului “Andrei Saguna” din Oradea a fost ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile

Acestia au fost implicati intr-un scandal produs marti seara in zona “Complexul mic” din cartierul de nord al Ploiestiului, scandal in care au fost implicate si rude ale unora dintre cei care cumparat DROGURIde la cei doi barbati. In timpul scandalului, barbatul de 30 de ani, considerat liderul gruparii, a scos un pistol pe care il detinea ilegal, a tras mai multe focuri de arma, dupa care a fugit. El a fost depistat miercuri si dus la sediul DIICOT pentru audieri.

Potrivit anchetatorilor, in acelasi dosar au fost audiate alte 15 persoane. Cei doi barbati sunt acuzati de TRAFIC de DROGURI de risc, detinere de droguri pentru consum, TENTATIVA de OMOR calificat, detinerea unei arme letale fara drept si uz de arma fara drept.

CITESTE SI: SEFUL POLITIEI RUTIERE din Brasov a fost RETINUT

Tribunalul Prahova urmeaza sa se pronunte in privinta propunerii de ARESTARE PREVENTIVA a celor doi. In acelasi dosar au fost puse sub urmarire penala 12 persoane acuzate de consum de stupefiante.

Sursa foto: jurnalul.ro