Doi dintr-o LOVITURA! FCSB a TRANSFERAT un FUNDAS si un GOLGHETER! DECLARATII

Gruparea din Berceni condusa de Gigi Becali, FCSB, a perfectat duminica seara un nou transfer, aducand la echipa unul dintre cei mai in forma jucatori din Liga 1. Este vorba de Catalin Golofca de la FC Botosani, unul dintre cei doi lideri de acum ai Ligii 1, cu 10 puncte acumulate in 4 etape.

Catalin Golofca este un jucator in varsta de 27 de ani si in schimbul sau FCSB va plati suma de 400.000 de euro si 60 la suta dintr-un eventual transfer in strainatate, informeaza jurnalistii de la cotidianul Gazeta Sporturilor.

“Acum o ora am rezolvat transferul lui Golofca la Steaua. E un jucator pe care cei de acolo si l-au dorit si am reusit in seara asta sa ajungem la un acord cu ei. A fost o afacere buna pentru toata lumea. A plecat deja de la Botosani spre Bucuresti. Este jucatorul lor”, a fost declaratia pentru ziarul mai sus citat, a patronului lui FC Botosani, Valeriu Iftime.

In acest sezon, Catalin Golofca a marcat de 3 ori si a oferit 2 pase de gol, el fiind golgheterul la zi din prima liga alaturi de Alexandru Baluta de la CSU Craiova o alta tinta a ros-albastrilor. Pana acum, in cariera sa, Catalin Golofca a mai jucat la echipe precum CS Gura Humorului sau Rapid CFR Suceava.

Dupa transfer, Catalin Golofca a vorbit pentru cotidianul Gazeta Sporturilor, spunand ca este un vis implinit sa ajunga aici si ca a muncit enorm pentru acest transfer: “Este un vis implinit. Am muncit sa ajung la Steaua. Am stiut ca voi ajunge acolo. Nu o sa dezamagesc pe nimeni. Stiu ce pot si cat pot. Ii multumesc impresarului meu, Anamaria Prodan. A fost alaturi de mine mereu si m-a asigurat ca daca joc asa, ma va duce la Steaua. Este apogeul carierei mele si sper sa-l rasplatesc pe Gigi Becali inzecit. Le multumesc celor de la Botosani pentru tot ce au facut pentru mine. Lor le datorez enorm”, puncta jucatorul moldav.

De asemenea, Gigi Becali a anuntat si transferul fundasului sarb Bogdan Planic (25 de ani) de la Vojvodina Novi Sad, pentru care va plati 300.000 de euro. “L-am rezolvat si pe Planic. Va fi jucatorul Stelei. Dau 300.000 de euro pe el. Asa au cerut sarbii”, a adaugat Becali pentru jurnalistii Gazetei Sporturilor.

Bogdan Planic nu va putea evolua insa cu Sporting Lisabona, avand in vedere ca a jucat deja pentru Vojvodina in preliminariile Europa League. Bogdan Planic are o cota de piata de 600.000 de euro, iar in ultimul sezon a jucat in 28 de meciuri si nu a inscris niciun gol pentru Vojvodina. Fotbalistul sarb a fost luat de Vojvodina de la OFK Belgrad in schimbul a 400.000 de euro in urma cu un an.

De-a lungul carierei, Bogdan Planic a mai jucat la FK Bezanjia, Jedinstvo Uzice, OFK Belgrad si  Steaua Rosie Belgrad.

Sursa foto: sport