Doi internaționali ruși au bătut un politician într-o cafenea din Moscova! Video explicit

Doi internaționali ruși au bătut un politician într-o cafenea din centrul Moscovei. Alexander Kokorin, 27 de ani, atacantul lui Zenit, și Pavel Mamaev, 30 de ani, mijlocaș la Krasnodar, fuseseră adversari duminică, la Sankt Petersburg.

Buni prieteni de când jucau împreună la națională, cei doi s-au dus la Moscova imediat după meci, și luni erau într-o cafenea din centrul capitalei. “Făceau gălăgie, urlau, se purtau dezgustător”, a povestit un martor, potrivit presei locale. La un moment dat, Denis Pak (foto), înalt oficial în Ministerul Industriei și Comerțului, s-a dus la ei, cerându-le să se liniștească.

Răspunsul? Cei doi l-au bătut, ajutați de fratele lui Kokorin. Mamaev l-a lovit și cu un scaun în cap. “Pak are un dinte rupt și mai multe vânătăi pe față”, au scris jurnaliștii ruși. În plus, cei doi au lansat o serie de remarci rasiste la adresa politicianului agresat.

Federația a aflat, dar nu poate face nimic. “Jucătorii aflați la echipa națională care murdăresc imaginea fotbalului rus sunt aspru sancționați, în mod normal, însă ei nu mai joacă acum pentru selecționata Rusiei”, a declarat Serghei Anohin, director al forului moscovit. Poliția a deschis o anchetă, după ce Pak a depus plângere. Și ambele cluburi au anunțat măsuri dure împotriva celor doi jucători.

VEZI VIDEO AICI! 

Sursa video: facebook / mash