Doi jurnalisti rusi sustin ca au fost rapiti si batuti la Kiev

Doi ziaristi din Rusia, un reporter si un cameraman, sustin ca au fost rapiti si batuti la Kiev, in timp ce relatau despre protestele din Ucraina.

Un reporter rus care relata despre protestele din Ucraina de la fata locului sustine ca a fost rapit impreuna cu cameramanul sau in Kiev si au fost batuti de catre persoane necunoscute vorbitoare de limba rusa. “Cameramanul meu si cu mine am fost luati pe timp de noapte intr-o masina cu geamuri fumurii, fara placute de inmatriculare”, a scris jurnalistul Nikita Perfilev intr-un mesaj postat sambata seara pe blogul sau. “Am fost batuti si ni s-a recomandat sa mergem in Rusia”, a adaugat el, fara a preciza cand s-a petrecut incidentul.

Citeste si: Un protestatar din Ucraina sustine ca a fost crucificat 

“Agresorii vorbeau o rusa perfecta”, a precizat reporterul Nikita Perfilev care are dantura sparta ca urmare a atacului. Conform informatiilor, Nikita Perfilev este un jurnalist si blogger care scrie pentru site-ul de stiri rus Ridus, apropiat al opozitiei ruse, cea mai recenta postare de pe blogul sau fiind realizata din mijlocul protestatarilor opozitiei din capitala ucraineana.

Sursa foto: realitatea.net