Doi politisti si un primar din Botosani, implicati intr-o retea care facea contrabanda cu tigari din Rep. Moldova si Ucraina

Doi politisti si un primar din judetul Botosani au fost prinsi, in urma perchezitiilor DIICOT, ca faceau parte dintr-o retea de traficanti de tigari.

Acestia au fost prinsi in urma perchezitiilor efectuate in judetele Botosani, Suceava, Neamt si Timis.

Au fost confiscate 600.000 de pachete de tigari aduse din Republica Moldova si Ucraina, dar si sume de bani. 75 de persoane au fost audiate in acest dosar, iar o parte au recunoscut ca au adus tigari de contrabanda.

Primarul comunei Paltinis, Constantin Romanescu, este si el implicat in retea, precum si doi politisti de frontiera din Botosani.

“Unul dintre cei doi politisti de frontiera a constituit impreuna cu alte persoane una din gruparile infractionale organizate. Celalalt politist a sprijinit mai multe grupari infractionale organizate in calitatea sa de ofiter in cadrul unui sector al politiei e frontiera. Primarul are calitatea de invinuit, cercetarile vor continua si vom stabili implicarea acestuia”, a declarat Lacramioara Balica, procuror DIICOT Botosani.

Foto: citynews.ro