Doi rapperi au uimit la Masterchef! Au urcat pe podium, desi nimeni nu le dadea vreo sansa. FOTO

Doi rapperi romani, foarte cunoscuti, au facut senzatie la Masterchef. Don Baxter si Pacha Man au ocupat locurile 2 , respectiv 3 in concursul destinat vedelor autohtone.

Mereu plecati in turnee, sau cu multa treaba in studiourile de inregistrari, starurile din lumea muzicii au socat pozitiv la Matesterchef. Unii dintre ei au demonstrat ca exista si timp pentru gatit: trebuie doar sa vrei si evident sa iti placa!

Chiar daca s-a vehiculat ca marele castigator al show-ului ce va debuta la PRO TV incepand cu data de 22 octombrie ar fi Don Baxter, iata ca acesta s-a multumit “doar” cu medalia de bronz,  conform wowbiz.ro, care pastreaza secret numele marelui castigator.

Si mai uimitor este faptul ca pe locul secund s-a clasat o vedeta la care, cu atat mai putin, ne-am fi gandit ca e maestru in ale bucatariei. Crescut in cartierele rau famate din SUA, Pacha Man s-a dovedit un bucatar minunat , asa ca a cucerit “argintul” din partea exigentilor jurati Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea!

Printre vedetele care si-au exersat talentele din bucatarie s-au mai numarat Laura Cosoi, Jojo, Gina Pistol, Elena Lasconi, Octavian Strunila, Serban Copot de la Animal X, Carmen Serban si Ioan Isaiu, fiecare dinrte ei, chiar si cei nu tocmai priceputi, vorbind despre aceasta experienta la superlativ.

Surse foto: facebook.com, protv.ro