Doi stranieri din Liga I s-au distrat cu o niște fetițe „calificate” într-un hotel cu ștaif din Capitală

Doi dintre stranierii care evoluează pe prima scenă a fotbalului românesc s-au distrat pe cinste alături de o brigadă de fete „calificate”, într-un renumit hotel din centrul Capitalei, informează în exclusivitate cancan.ro.

Jurnaliștii de la sursa citată intrat în posesia unor detalii incredibile despre „escapada” celor doi jucători. E vorba de Gaetan și Hamidou, care evoluează pentru nou promovata AFC Dunărea Călărași. Fotbaliștii ar fi dat o mega-petrecere într-un hotel faimos din centrul Capitalei.

Potrivit unor surse bine informate, în urmă cu câteva săptămâni, cei doi jucători de la Dunărea Călărași au început petrecerea alături de o brigadă „calificată” de fete de oraș, într-un club de fițe din București.  După ce ar fi spart câteva mii de euro pe mai multe șampanii scumpe în Bamboo, cei doi au continuat distracția la Intercontinental.

Citește și: DANI MOCANU, UMILIT LA MAXIMUM DE INTERLOPI! MANELISTUL A FOST DEZBRĂCAT ȘI OBLIGAT SĂ…..

În imaginile obținute de jurnaliști, gabonezul Gaetan ține prim-planul. Îmbrăcat doar în lenjerie intimă și cu o mină un pic euforică, sportivul trage de zor dintr-o narghilea. Scena se petrece în… baia camerei de hotel, acolo unde fotbalistul s-ar fi retras alături de colegul său de echipă și de trei domnișoare cu chef de viață.

Cei doi jucători ar fi dat un adevărat „recital”, în seara respectivă. ”Când au ajuns la hotel, au greșit camera. Au încercat cheia la altă ușă și au deranjat turiștii din hotel, care au făcut reclamații. Au fost ei doi, cu trei fete. Imediat ce au ajuns în hotel, Gaetan și Hamidou s-au băgat îmbrăcați în cadă. Se vede destul de clar că sunt mari petrecăreți”, scrie cancan.ro.

Din păcate pentru ei, se pare că fotbaliștii erau prea obosiți pentru a continua distracția în același ritm. ”Erau praf, leșinați! Au adormit înainte ca fetele să înceapă «show-ul»”, au adăugat sursele cancan.ro.

Sursa text: cancan.ro