Doi TINERI au MURIT dupa ce masina in care se aflau a cazut in raul Olt

Doi TINERI din comuna Teslui, de 17 si 19 ani, au MURIT sambata, dupa ce autoturismul in care se aflau a cazut in raul Olt, in zona barajului de acumulare de la Slatioara, potrivit Claudiei Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt.

Automobilul in care se aflau TINERII era condus de o fata de 20 de ani, care nu avea permis de conducere si care a reusit sa se salveze din masina care s-a scufundat in apa. Pentru scoaterea din rau a unuia dintre tineri, in varsta de 17 ani, a fost nevoie de interventia scafandrilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Mehedinti, care au reusit sa il aduca la suprafata.

Citeste si: ACCIDENT MEHEDINTI: 12 persoane au fost RANITE

“In cursul noptii am fost sesizati ca un autoturism s-a rasturnat in raul Olt. In urma cercetarilor a reiesit ca o tanara de 20 de ani, din Slatina, in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Slatioara, fara a avea permis de conducere, a pierdut controlul directiei de deplasare intrand in coliziune cu parapetul de protectie al barajului de pe raul Olt si cazand in Olt. Dupa scoaterea autoturismului din rau de catre pompierii de la ISU Olt, pe scaunul din dreapta fata al masinii a fost gasit cadavrul unui TANAR de 19 ani, din comuna Teslui. Din cercetari a rezultat ca in masina, in momentul producerii accidentului, se mai afla inca o persoana, un TANAR de 17 ani din Teslui, al carui corp a fost gasit si scos la suprafata de catre scafandrii in aceasta dimineata”, a spus Claudia Radu.

Citeste si: ACCIDENT GRAV in localitatea Bucov. Traficul este blocat intre Ploiesti si Mizil

Soferita a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale si nu are rani grave. In cauza se fac cercetari pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducere fara permis.

Sursa foto: realitatea.net