DOINA PANA il apara pe premier: Nu are in vocabular apelativul “fă”. Tu ce parere ai? Vezi aici inregistrarea VIDEO

Ministrul delegat pentru Ape, DOINA PANA, a declarat ca nu a auzit ca premierul Victor Ponta sa i se adreseze cu apelativul “fă” nici in cadrul vizitei de ieri facute in localitatea Bei din judetul Teleorman, nici cu alte imprejurari.

Intrebata cum comenteaza adresarea lui Ponta din barca, DOINA PANA  nu a precizat ca premierul nu a spus “fă”, ci doar ca nu a auzit acest apelativ. Ea a tinut sa-l apere pe primul-ministru, amintind ca acesta mai foloseste un apelativ prietenesc de genul “mai Liviule”, “mai Doina”, dar in niciun caz “fă”.

Uite ce a spus premierul despre inregistrare

“In vocabularul premierului Victor Ponta eu acest cuvant nu l-am auzit niciodata, in niciun context. Foloseste ca un apelativ prietenesc de exemplu ‘mai Liviule’, ‘mai Doina’, dar in niciun caz… Daca ascultati cu atentie, o sa vedeti ca am dreptate. Repet, nu exista in vocabularul premierului acest apelativ”, a precizat DOINA PANA.

In contextul in care ministrul Doina Pana nu a spus ca premierul nu a zis “fă”, ci ca nu a auzit, va invitam sa ascultati mai jos controversata inregistrare.