DOINA TUDOR negocia MITA la SENAT: “TRATAMENTUL” si “DOCTORUL” au trimis-o la DNA

Senatorul PNL DOINA TUDOR, cercetat sub CONTROL JUDICIAR, ar fi negociat chiar in sediul Senatului MITA primita in dosarul instrumentat de DNA, sustin procurorii anticoruptie, informeaza postul B1 Tv.

In referatul cu propunerea de ARESTARE PREVENTIVA, procurorii  DNA sustin ca liberala DOINA TUDOR s-ar fi intalnit in Senat cu fostul parlamentar OVIDIU MARIAN, pentru a discuta despre mita, relateaza postul de televiziune amintit. De asemenea, MITA era numita “TRATATMENT”, in discutiile din Senat, iar intermediarul era “DOCTOR”.

Procurorii DNA mai noteaza ca, desi DOINA TUDOR sustine ca nu a pastrat legatura cu fostul sau sot, dupa divort, a trimis un intermediar la DANIEL GEORGE TUDOR, iar acesta a venit la randul sau in Senat, pentru discutii despre MITA.

CITESTE SI: SENATORUL DOINA TUDOR SUB CONTROL JUDICIAR. NICOLAE PAUN ASTEAPTA DECIZIA ICCJ. UPDATE

DOINA TUDOR este cercetata in dosarul in care fostul sau sot DANIEL GEORGE TUDOR, presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor la data faptelor, se afla in arest la domiciliu pentru luare de mita.

DNA precizeaza ca, in perioada martie-mai 2013, DOINA TUDOR l-a ajutat in mod direct pe DANIEL GEORGE TUDOR sa primeasca 200.000 de euro (din totalul de 300.000 de euro primiti de acesta), pentru ca acesta, in calitate de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, sa favorizeze o firma de asigurari care facuse obiectul unor activitati de control. Senatorii au incuviintat prin vot, miercuri, solicitarea DNA de retinere si arestare preventiva a DOINEI TUDOR.

Sursa foto: B1