Dolha: CRIN ANTONESCU, liderul de care PNL are nevoie in prima linie

CRIN ANTONESCU

Deputatul PNL Mircea Dolha sustine ca fostul lider liberal CRIN ANTONESCU mai are inca multe de spus in politica romaneasca si ca partidul are nevoie de el in prima linie.

“Ii transmit domnului CRIN ANTONESCU ca atat eu, cat si multi dintre colegii mei, consideram ca domnia sa mai are inca multe de spus in politica romaneasca. Din acest motiv, cred cu tarie ca locul marelui lider CRIN ANTONESCU este in prima linie a marelui Partidul National Liberal, in toate bataliile politice ce vor urma in lunile si anii urmatori”, se arata intr-un comunicat transmis duminica de Biroul de Comunicare al Grupului PNL din Camera Deputatilor.

Citeste si: CRIN ANTONESCU: DACA TRAIAN BASESCU ARE CEVA DE SPUS IN PRIVINTA OFITERULUI ACOPERIT, SA SPUNA. ALTFEL E CIRC

In aceleasi timp, Mircea Dolha ii ureaza lui CRIN ANTONESCU “La multi ani!” cu ocazia zilei de nastere.

“Ii urez domnului CRIN ANTONESCU un sincer “La multi ani!”, sa ii dea Bunul Dumnezeu sanatate, implinire si, in continuare, sa se bucure de realizari atat pe plan personal, cat si in plan politic”, ii transmite Dolha fostului lider liberal.

Dolha reaminteste rezultatele obtinute de PNL in 2012 sub conducerea lui CRIN ANTONESCU.

“Ii multumesc domnului CRIN ANTONESCU pentru performantele atinse de Partidul National Liberal in ultimii ani. Cu viziunea si sub conducerea sa, PNL a reusit, in 2012, sa obtina cele mai bune rezultate electorale din toata istoria sa de 139 de ani, cu un numar record de alesi locali si parlamentari.

Citeste si: ANTONESCU, DESPRE DECLARATIA LUI BASESCU PRIVIND OFITERUL ACOPERIT: VOR FI UNII DESTUL DE PROSTI SA IL IA IN SERIOS

Consider ca Dreapta romaneasca si fiecare liberal din Romania ii datoreaza mult presedintelui CRIN ANTONESCU si cred ca acest lucru trebuie spus raspicat, cu fiecare ocazie”, se mai arata in comunicat.