DOLIU in FOTBALUL ROMANESC. Un JUCATOR cu peste 200 de meciuri in LIGA I a MURIT la numai 39 de ani

LUMEA FOTBALULUI este iar in DOLIU. Inca un fost fotbalist important din Liga 1 s-a stins din viata ieri seara, miercuri, 9 septembrie. FLORIN GANEA, fostul fundas stanga al lui FCM BACAU si GLORIA BISTRITA, a MURIT in urma unui infarct suferit intr-o partida de minifotbal pe un teren sintetic, anunta desteptarea. FLORIN GANEA avea doar 39 de ani.

Potrivit sursei citate, FLORIN GANEA a jucat cateva partide, apoi s-a asezat pe banca, precizand ca se simte foarte rau. La scurt timp, a cazut la pamant si si-a pierdut cunostinta. Medicii chemati la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

FLORIN GANEA absolvise Institutul de Educatie Fizica si Sport si conducea scoala de fotbal Sporting Bacau. In urma cu doar cateva saptamani, unul dintre elevii sai fusese selectionat de CSA Steaua Bucuresti.

FLORIN GANEA a jucat ca mijlocas stanga la FCM BACAU, Cetatea Targu-Neamt, Laminorul Roman, UNIREA URZICENI, GLORIA BISTRITA si FC Stiinta Bacau. In sezonul 2002-2003, atunci cand evolua la FCM BACAU, FLORIN GANEA l-a avut antrenor pe fostul mare international Ilie Dumitrescu. La Unirea Urziceni a evoluat inainte ca echipa sa castige titlul in Liga 1. FLORIN GANEA a strans peste 200 de partide pe prima scena a fotbalului romanesc.

Sursa foto: adevarul