Doliu in lumea telenovelelor! Karla Alvarez a murit subit in propria locuinta! VIDEO

Iubitorii telenovelelor sunt in doliu, dupa ce o faimoasa actrita mexicana a murit. Karla Alvarez, cunoscuta mai ales pentru rolurile negative din telenovele, a fost gasita moarta in propria locuinta.

Actrita Karla Alvarez, in varsta de 41 de ani, a murit din cauza unei insuficiente respiratorii, informatia fiind confirmata de apropiatii actritei pentru presa din America Latina.

Karla Alvarez, cunoscuta din telenovele precum “Maria Mercedes” sau “La Mentira”, ar fi avut de ceva timp probleme cu alcoolul si cu anorexia, ea fiind cunoscuta pentru obsesia de a fi slaba. De aceea ar fi ajuns sa cantareasca chiar 41 de kilograme. In plus, despre vedeta au existat zvonuri ca ar fi luat antidepresive si ca ar fi exagerat cu alcoolul. In plus, in luna octombrie 2013 a fost nevoita sa sustina o conferinta de presa si sa dezminta zvonurile conform carora ar fi avut cancer si ca din contra, se pregateste sa revina in forta, scrie enational.ro.

Karla Alvarez si-a inceput cariera jucand alaturi de Thalia in telenovela “María Mercedes”. Apoi, au urmat rolul in peliculele “Buscando El Paraíso,” “Acapulco, Cuerpo y Alma”. In 1997 a devenit populara datorita telenovelei “Mi Querida Isabel”, in care a jucat alaturi de Ernesto Laguardia. A cunoscut si succesul international o data cu telenovela “La Mentira”, in care era sora malefica a lui Kate del Castillo. A mai jucat si in “La Intrusa,” “Alma Rebelde,” “Inocente De Ti,” “Heridas de Amor,” “Las Tontas No Van Al Cielo”, iar ultima telenovela, la care nu a apucat sa termine filamarile, “Qué Bonito Amor.”