DOLIU LA HOLLYWOOD! A murit creatorul lui Scooby Doo, cea mai indragita voce de radio din SUA

DOLIU LA HOLLYWOOD! A murit creatorul lui Scooby Doo, cea mai indragita voce de radio din SUA

A murit creatorul lui Scooby Doo. Casey Kasem, care a ramas in memoria celor mici dupa ce i-a dat voce personajului Shaggy din Scooby Doo, a murit pe patul de spital, in urma unei boli cumplite.

Casey Kasem, cunoscut om de radio si de televiziune, care a ramas in memoria celor mici dupa ce i-a dat voce personajului Shaggy din Scooby Doo, s-a stins la varsta de 82 de an. El se afla internat in spital de mult timp si primea tratament pentru boala Parkinson. Anuntul mortii lui a fost facut de cei trei copii, Mike, Kerri si Julie Kasem.

Citeste si: DOLIU in lumea filmului din Romania! A MURIT o mare actrita 

“In dimineata Zilei Tatalui (Ziua Tatalui este sarbatorita in SUA in cea de-a treia duminica din iunie – in 2014- 15 iunie), tatal nostru, Kasey Casem a murit, inconjurat de familie si prieteni. Chiar daca stim ca e intr-un loc mai bun si nu mai sufera, avem inimile indoite. Multumim pentru toata dragostea voastra, pentru sprijin si rugaciuni. Lumea va simti lipsa lui Casey Kasem. Ne va fi dor de tatal nostru. Cu dragoste, Kerri, Mike si Julie”, a scris Julie, pe contul personal de Facebook.

MONDO NEWS ITI RECOMANDA SI: Exista viata dupa moarte? Incredibila poveste a celui care a vazut moartea

Casey Casem era cea mai indragita voce de radio din Statele Unite ale Americii, el prezentand American Top 40. Totodata, el i-a dat glas personajului Shaggy in desenele animate Scooby Doo.