DOLIU la STEAUA: Unul dintre cei mai PROMITATORI jucatori a MURIT la numai 20 de ani!

DOLIU la STEAUA. DENIS PENCIU, unul dintre cei mai PROMITATORI jucatori ai STELEI BUCURESTI a MURIT din viata la doar 20 de ani, dupa o lunga suferinta si o lupta de doi ani cu CANCERUL.

EDI IORDANESCU, fost antrenor la STEAUA BUCURESTI, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca DENIS PENCIU a incetat din viata din cauza unui CANCER pe CREIER.

DOLIU la STEAUA. “Un copil crescut in curtea STELEI a pierdut lupta cu boala. Din cate stiu, deja suferise cateva operatii si parintii luptau cu greutatile vietii sa stranga bani pentru urmatoarele operatii, insa copilul a obosit sa mai lupte. Am un mare regret insa.

Citeste si: DRAMA la STEAUA: A MURIT MITICA NEAGU, cel mai vechi angajat al echipei din GHENCEA

Undeva in perioada 2010, urmarind jocurile echipelor de juniori, l-am remarcat pe acest copil si l-am propus pentru echipa mare. Ba mai mult am si vorbit personal cu el si i-am spus ca trebuie sa continuie sa munceasca si sa fie serios, pentru ca e in vederile primei echipe si e posibil sa vina pentru niste antrenamente”, a scris Iordanescu pe pagina sa de Facebook.

“Din pacate, la scurt timp am parasit echipa, iar el a aflat de cumplita boala si nu s-a mai materializat acel pas. Un copil de 20 de ani… Dumnezeu sa te odihneasca PENCIU DENIS si sa joci fotbal acolo sus daca aici nu ai mai apucat”, a continuat acesta.

Citeste si: Maicon, fostul atacant al Stelei, a murit intr-un grav accident rutier. El avea numai 25 de ani FOTO

DENIS PENCIU avea numai 18 ani in momentul in care i-a fost depistata tumoarea pe creier. 

Sursa foto: gsp.ro