DOLIU NATIONAL: ACTIVITATILE CULTURAL-DISTRACTIVE din SCOLI, LICEE si FACULTATI au fost AMANATE

Conducatorii unitatilor de invatamant preuniversitar de stat si particular vor lua toate masurile legale ce se impun si VOR COBORI DRAPELUL NATIONAL IN BERNA in perioada celor TREI ZILE DE DOLIU NATIONAL, a precizat sambata, intr-un comunicat remis presei, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Potrivit sursei citate, vor fi suspendate, pe intreaga perioada a doliului national, toate ACTIVITATILE CULTURAL-DISTRACTIVE ( serbari, baluri ale bobocilor, festivaluri de muzica si dans, etc).

CITESTE SI: TRAGEDIE IN CLUB COLECTIV: 27 MORTI SI PESTE 146 DE RANITI. GUVERNUL A ADOPTAT TREI ZILE DE DOLIU NATIONAL. UPDATE

“ISMB va informeaza ca, urmare a Hotararii adoptate de Guvernul Romaniei, in sedinta din data de 31 octombrie, s-au declarat trei zile de doliu national, incepand de astazi, 31 octombrie 2015, pana in data de 2 noiembrie 2015, inclusiv. Ca urmare a acestui fapt, conducatorii unitatilor de invatamant preuniversitar de stat si particular, vor lua toate masurile legale ce se impun si vor cobori drapelul national in berna. Totodata, vor fi suspendate, pe intreaga perioada a doliului national, toate activitatile cultural — distractive (serbari, baluri ale bobocilor, festivaluri de muzica si dans, etc.)”, se arata in comunicat.

ISMB precizeaza ca aceste activitati urmeaza a fi reprogramate in perioada urmatoare.

Sursa foto: facebook