Dolj: O eleva de 16 ani a murit lovita de un microbuz de pasageri

O eleva de 16 ani a decedat, in aceasta dimineata, dupa ce a fost lovita de un microbuz care transporta pasageri pe Drumul European 70, in zona localitatii doljene Racari. In acest accident a mai fost grav ranita o persoana in varsta de 76 de ani care se afla in microbuz.

“Soferul unui autoturism Volkswagen Golf a redus viteza in mers, semnalizand catre stanga, moment in care a fost lovit in spate de un microbuz de transport persoane al carui sofer nu a pastrat o distanta suficienta fata de masina din fata lui. In momentul impactului, microbuzul a ricosat catre partea dreapta a soselei si a lovit o fata de 16 ani care mergea pe marginea drumului” a povestit filmul evenimentelor Adrain Capraru, purtatorul de cuvant al Politiei Dolj.

Nefericitul eveniment s-a produs in jurul orei 6.45, in localitatea doljeana Racari pe Drumul European 70. Echipajele Ambulantei ajunse la fata locului nu au mai putut sa o salveze pe victima. Pasagera de 76 de ani ramasa incarcerata in microbuz dupa acest accidenta a fost preluata de medici in stare foarte grava, in prezent ea aflandu-se la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Sursa foto: