REVOLTATOR! I-a filmat cand se inecau, dar nu a incercat sa-i ajute – VIDEO SOCANT

REVOLTATOR! I-a filmat cand se inecau, dar nu a incercat sa-i ajute - VIDEO

Un barbat care a filmat doua persoane in timp ce se inecau in Jiu, in incercarea de a traversa raul cu doua carute trase de un cal, a fost batut cu pumnii si cu picioarele de un tanar care intervenise pentru salvarea celor doi si care era revoltat ca acesta a asistat pasiv la incident.

Un barbat de 50 de ani si o femeie de 44 de ani au murit inecati in Jiu, duminica, in zona localitatii doljene Teasc, dupa ce au incercat sa traverseze raul cu doua carute legate una de alta si trase de un singur cal, incidentul fiind filmat de mai multi pescari aflati pe mal.

In imaginile filmate se poate vedea cum carutele se dezmembreaza, iar la un moment dat cele doua persoane sunt ajutate de un tanar de 24 de ani, care intervine de pe mal si loveste calul pentru a-l determina sa traga carutele.

Citeste si: Socant! A murit din cauza retelei de socializare FACEBOOK

Ulterior, oamenii reusesc sa dezlege calul din hamuri si sa-l duca pe malul celalalt al raului. Cei doi care se aflau in carute au reintrat apoi in apa pentru a recupera scandurile din carutele dezmembrate. Femeia a fost luata insa de curentii puternici ai apei, ca si barbatul care a incercat fara succes sa o salveze.

Pescarii de pe mal, care le-au filmat pe cele doua persoane in timp ce se inecau, au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns pompierii ISU Dolj, care i-au cautat pe cei doi, fara a-i gasi insa.

Cautarile au fost reluate luni dimineata, cand au fost gasite corpurile neinsufletite ale celor doua persoane, la aproximativ doi kilometri de locul in care fusesera vazute ultima data in apa.

Marti, jurnalistii au discutat cu barbatul care a facut filmuletul respectiv, mergand pe malul Jiului, unde acesta le-a povestit cum a avut loc incidentul. La un moment dat, la fata locului a venit si tanarul de 24 de ani care, suparat ca barbatul nu a intervenit pentru salvarea celor doua persoane decedate, a inceput sa-l bata cu pumnii si cu picioarele.

Citeste si: TRAGEDIE in Bihor: Un ADOLESCENT a MURIT dupa ce a fost TRASNIT pe camp de un fulger

In urma agresiunii, barbatul de 30 de ani a depus plangere la Politie impotriva agresorului, spunand ca tanarul i-a spart si ceasul de la mana, si aparatul de fotografiat.

“Astazi (n.r. – marti), politistii din Cosoveni au fost sesizati de Emanuel Anghel, de 30 de ani, din Craiova, ca a fost victima unor agresiuni pe malul raului Jiu. Politistii s-au deplasat la fata locului si l-au identificat pe agresor, fiind vorba de un tanar de 24 ani, din Teasc. Partea vatamata s-a prezentat la postul de politie, unde a formulat plangere impotriva agresorului, fiind intocmit dosar penal pentru lovire si alte violente, dar si pentru distrugere. in paralel, se fac verificari pentru circumstantele in care, duminica, doua persoane si-au pierdut viata, dupa ce au incercat sa traverseze raul Jiu”, a declarat Amelia Caprarin, purtatorul de cuvant Politiei Judetene Dolj.