Dolph Lundgren este mândru nevoie mare! Cum arată cele două fiice ale superstarului

Născut pe 3 noiembrie 1957, în Suedia, Dolph Lundgren este nu doar un actor apreciat în filmele de acțiune, ci și un tip foarte inteligent. El a îmbinat perfect cariera cu viața personală de-a lungul anilor și se mândrește enorm cu cele două fiice ale sale.

În 1994, când era la apogeul carierei, Dolph s-a căsătorit cu Anette Qviberg, designer și creatoare de bijuterii. Cei doi și-au spus “da” în Marbella, un oraș care le-a plăcut atât de mult încât au decis să locuiască acolo timp de trei ani într-un imobil închiriat, înainte de a cumpăra o casă acolo.

Cu Anette, Dolph are două fiice superbe, Ida și Greta, care s-au născut și locuiesc în Stockholm. În perioada în care erau căsătoriți, cei doi au decis să-și crească fiicele departe de reflectoarele de la Hollywood, din dorința de a le oferi o copilărie cât mai obișnuită și le-au ținut departe de Cetatea Filmului cât au putut de mult. Deși ele mai participa la eveniemente mondene alături de tatăl lor, au început să o facă abia acum, la maturitate.

Ida, fiica cea mare a lui Dolph, este model profesionist și are contract MiLK Model Management, o agenție specializată cu sediul în Marea Britanie. Prin prisma job-ului călătorește adesea și are un cont de Instagram prin intermediul căruia comunica des cu admiratorii ei. Călcând pe urmele tatălui, Ida a și jucat în filme, ba chiar a debutat alături de Dolph în “Command Performance”.

Citește și: JOHNNY DEPP ARATĂ GROAZNIC! FANII SUNT EXTREM DE ÎNGRIJORAȚI! FOTO ÎN ARTICOL

Greta, mezina, îi seamănă foarte mult. Ea este elevă și spune că o pasionează fotografia și călătoriile. La premiera filmului “The Expendables 3”, ea a pășit pe covorul roșu alături de tatăl și sora ei și postează adesea imagini cu starul pe rețelele de socializare.

Sursă text: digifilm.ro