SECTORUL 6 GEME si primarul GABRIEL MUTU se PIAPTANA

Suntem siguri ca toti ati auzit de celebra expresie „Tara arde si baba se piaptana”! In plus trebuie sa precizam de la bun inceput ca acest material nu are caracter discriminatoriu sau rasist ci doar vrea sa scoata in evidenta prioritatile administratiei Mutu care pare rupta de realitatea cotidiana si se mai si fuduleste cu asta!

Practic este vorba de faptul ca astazi este sarbatorita, la nivel global, Ziua Mondiala a Sanatatii asa cum se intampla in fiecare an la data de 7 aprilie. Romania se confrunta cu numeroase probleme incepand cu epidemia de rujeola, absenta vaccinului pentru aceasta si lista ar putea continua……pe de alta parte primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a organizat o transmisie live, pe pagina de Facebook a institutiei in fruntea careia se afla de aproape un an, a dezbaterii „Contributia romilor la dezvoltarea Romaniei moderne” dedicata Zilei Internationale a Rromilor! Initiativa oarecum laudabila, numai ca ziua traditionala a rromilor se sarbatoreste deabia maine dar, mai mult ca sigur, domnul primar nu vrea sa-si strice weekendul mai ales ca se anunta vreme frumoasa!

Domnul Gabriel Mutu a uitat cand se falea pe blogul personal al domniei sale cu discutiile benefice avute cu cadrele medicale din Sectorul 6! Ceea ce inca de atunci era clar acum a devenit o certitudine, totul a facut parte din campania electorala a edilului si nimic mai mult! „Sanatatea este o prioritate a mea”, declara plin de emfaza Mutu in februarie 2016, iar acum credem ca nici macar nu stie ca astazi este Ziua Mondiala a Sanatatii…..dar ce sa faci, nu ai ce sa faci mai ales cand te vezi cu sacii in caruta….a se citi cu fundul in jiltul de primar!  Mai mult, pe site-ul Primariei Sectorului 6 nu se regaseste nici macar un rand care sa anunte Ziua Mondiala a Sanatatii, daramite vreo actiune gen „inotul pentru toti” sau „crosul face bine sanatatii la orice varsta”……….E clar, banii publici nu sunt si pentru sanatate intr-un sector imbatranit care a ramas, in ultimii ani, si fara doua dintre echipele de fotbal de traditie din Romania, Steaua si Rapid…….

Sau poate ne spune domnul primar Gabriel Mutu ce are de gand sa faca in legatura cu fostul Spital social Sfantul Nectarie din cartierul Militari care nu mai functioneaza nici macar ca policlinica……poate ar fi cazul sa-l intrebe pe unul dintre cei care a pus umarul la distrugerea institutiei, Marius Lacatus actualul director al Directiei Administratiei Pietelor din Sectorul 6…..

PS: Domnule Mutu si rromii au nevoie de servicii medicale……..