DONALD, PROBLEME BOSS? TRUMP atacat fara menajamente de fosta sotie, IVANA

Prima sotie lui Donald Trump, Ivana (foto), a afirmat, intr-un interviu acordat CBS, ca, daca nu ar fi fost ea, Donald Trump nu ar fi fost ceea ce este astazi, relateaza jurnalistii de la CNN.

“Nu ar fi fost cine este, fara tine?”, a intrebat corespondentul CBS. “Cu siguranta”, a raspuns Ivana Trump, conform CNN. Ivana Trump, care s-a despartit de Donald Trump in urma cu 25 de ani, a spus ca este foarte mandra de modul in care cei trei copii ai lor – Donald Jr., Eric si Ivanka – s-au comportat in timpul campaniei prezidentiale a tatalui lor, ceea ce a inspirat-o sa scrie o noua carte, “Raising Trump”.

Cand a fost intrebata daca ea sau presedintele a crescut copiii, Ivana Trump a raspuns fara nicio ezitare: “In mod cert, eu”. Intrebata despre cea de a doua sotie a lui Trump, Marla Maples, Ivana Trump a refuzat sa-i pronunte numele si a refuzat sa vorbeasca despre ea, limitandu-se la a spune ca “nu a realizat nimic in viata”.

Ivana si Donald Trump s-au casatorit in 1977 si au divortat in 1992, in urma relatiei acestuia cu Mara Maples. Maples, care a divortat de Trump in 1999, a jucat diverse roluri in film, televiziune si teatru.  Ivana Trump a precizat insa ca relatia sa cu cea de a treia sotie a lui Trump, Melania, este cu totul altceva.

 “Ma inteleg bine cu Melania”, a spus Ivana Trump. Intrebata de ce cu Melania are o relatie buna, dar nu si cu Maples, ea a rapuns: “Una este nimeni. Cealalta este prima doamna”.

 Ivana Trump a mai spus ca vorbeste saptamanal cu sotul sau si ca l-a incurajat in ceea ce priveste postarile pe Twitter. “I-am spus: Cred ca ar trebui sa folosesti Twitter. Este un nou mod de comunicare, o noua tehnologie”, a povestit Ivana Trump adaugand ca a argumentat ca este cea mai buna modalitate sa transmita ceea ce doreste, fara ca sensul afirmatiilor sale sa fie deturnat.

 Ea a reamintit si ca Trump i-a oferit postul de ambasador in Cehia, dar a ales sa-si pastreze “viata perfecta”. “De ce sa renunt la iarna in Miami, la vara in Saint Tropez si la primavara si toamna din New York? Am o viata perfecta”, a declarata Ivana Trump pentru sursa citata.

Sursa foto: cnn, sursa traducere: News.ro