Donald Trump este, din nou, în mijlocul unui scandal uriaș: A înjurat un jurnalist de calibru

Donald Trump a folosit la adresa jurnalistului Chuck Todd, gazda emisiunii “Meet the Press” de la NBC, o expresie injurioasă în timpul unui miting care a avut loc sâmbătă, în Pennsylvania.

Trump l-a numit pe Todd “a sleeping son of a bitch” (“un fiu de căţea adormit”, n.r.), anunță News.ro.

Preşedintele se afla la miting pentru a-l susţine pe candidatul republican Rick Saccone la alegerile din cadrul statului. În timpul discursului său, Trump şi-a informat publicul că a participat la “Meet the Press” în 1999, pentru a discuta despre viziunea lui asupra Coreei de Nord şi a caracterizat pogramul drept “un show condus acum de ‘Chuck Todd Ochi Somnoroşi’”. El a adăugat: “Este un fiu de căţea adormit, vă spun eu”.

De cealaltă parte, Todd a publicat pe contul său de Twitter: “Nu rataţi ‘Meet the Press’ mâine! Ştiu că puteţi fi obosiţi dimineaţa, din cauza orei de primăvară, aşa că programaţi-vă ceasurile înainte ca ochii să vă fie prea somnoroşi”.

Cei doi au avut o confruntare în urmă cu trei ani, în emisiune, când Trump, pe atunci candidat la preşedinţie, susţinea că musulmanii au sărbătorit în new Jersey prăbuşirea turnurilor din New York.

Sursa foto: washington post