DONALD TRUMP si VLADIMIR PUTIN isi trimit SAGETI de la DISTANTA via conflictul din SIRIA

DONALD TRUMP si VLADIMIR PUTIN isi trimit SAGETI de la DISTANTA via conflictul din SIRIA. Presedintele american Donald Trump i-a transmis omologului sau rus Vladimir Putin ca faptul ca il sustine in continuare pe Bashar al-Assad face rau intregii lumi.

In timpul unui interviu difuzat miercuri seara de Fox News, Trump a spus ca loialitatea lui Putin fata de Assad este “foarte rea pentru Rusia…, foarte rea pentru umanitate,… foarte rea pentru lumea intreaga”. Presedintele american nu a pierdut ocazia de a-l califica pe Assad drept “animal”.

Apoi, a vorbit despre Vladimir Putin, pe care la-a acuzat ca “sprijina o persoana care e cu adevarat rea”, arata Business Insider. In replica, Vladimir Putin a declarat ca nivelul de incredere dintre Moscova si Washington s-a deteriorat de cand Donald Trump a preluat presedintia SUA, se arata intr-un interviu al presedintelui rus difuzat miercuri, potrivit Reuters.

Intrebat despre relatiile cu Trump de cand acesta a ajuns la Casa Alba, Putin a declarat ca “se poate spune ca nivelul de incredere in ce priveste conlucrarea, in special la nivel militar, nu s-a imbunatatit, ci mai degraba s-a deteriorat”.

Sursa foto: BBC