DONATIILE stranse in Sectorul 6 au AJUNS la SINISTRATII din Vaideeni

Un convoi cu ajutoare a plecat joi din Sectorul 6 spre Vaideeni, judetul Valcea, zona afectata de inundatii, au anuntat vineri reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Bunurile au fost donate de catre cetateni si firme private in cadrul actiunii de ajutorare demarate la inceputul acestei saptamani de Primaria Sectorului 6, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 si Directia Generala de Politie Locala.

Transportul a constat in apa plata sau minerala – 1.800 sticle de 2 litri, ulei – 190 litri, conserve pate ficat – 417 bucati, faina – 100 kilograme, zahar – 20 kilograme, orez – 235 kilograme, haine – 12 baxuri si cinci saci, siguranta convoiului fiind asigurata de Directia Generala de Politie Locala a Sectorului 6.

Actiunea de strangere de bunuri si alimente destinate persoanelor afectate de inundatii continua pe raza sectorului, punctul de colectare fiind situat in incinta Clubului Seniorilor Sector 6, din Calea Plevnei nr. 234, telefon: 031.438.23.99.

Citeste si: Locuitorii Sectorului 6 SPRIJINA persoanele afectate de INUNDATII

Persoanele care doresc sa trimita ajutoare SINISTRATILOR sunt asteptate in continuare, de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 19.00, si sambata, intre orele 08.00 si 14.00, cu alimente neperisabile, apa imbuteliata, obiecte de imbracaminte igienizate, produse sanitare si electrocasnice in stare de functionare, paturi, lenjerii de pat, perne, saltele, pampersi, haine pentru copii si bebelusi, obiecte pentru uz casnic.

Orice ajutor este binevenit si foarte important pentru SINISTRATI, in situatia in care multi dintre acestia si-au pierdut rudele in viitura, iar alte familii au in ingrijire copii de doar cateva luni, potrivit surselor citate.

Citeste si: PUNCT DE COLECTARE pentru AJUTORAREA persoanelor afectate de INUNDATII, in Sectorul 6

Primaria Sectorului 6 multumeste tuturor persoanelor fizice si juridice din comunitate care au dat dovada, ca si in anii 2008 si 2010, in care s-au petrecut dezastre naturale, de spirit de solidaritate, contribuind la eforturile de ajutorare a semenilor nostri aflati in nevoie.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6