Doneaza la SOCIALXCHANGE si poti primi un aspirator profesional

Magazinul SOCIALXCHANGE din Calea Crangasi nr. 3 anunta persoanele interesate ca a primit o donatie generoasa de aspiratoare profesionale, foarte potrivite pentru luna martie – luna curateniei.

Pe langa faptul ca aceste aspiratoare profesionale pot face minuni intr-un spatiu de locuit sau sediu de firma, fiind utile si pentru persoanele cu alergii, simpla achizitionare a produsului va genera beneficii directe pentru persoanele nevoiase din SECTORUL 6 care presteaza munca in folosul comunitatii.

„Conceptul magazinului SOCIALXCHANGE presupune stimularea donatiilor venite din partea cetatenilor sau a firmelor si directionarea acestora catre persoanele defavorizate, in schimbul prestarii unor activitati in folosul comunitatii SECTORULUI 6. Astfel, cetatenii vor putea beneficia de un trai mai bun”, a declarat PRIMARUL SECTORULUI 6, RARES MANESCU.

Principiul magazinului SOCIALXCHANGE este deja binecunoscut tuturor:  donatiile primite sunt directionate catre oamenii din comunitate care trec printr-o perioada grea din punct de vedere financiar, dar care vor sa munceasca si solicita sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului SECTOR 6.

 In schimbul muncii lor, oamenii nevoiasi primesc un numar de puncte, in functie de tipul si durata muncii prestate, cu care isi pot alege produse de maxima necesitate de pe rafturile magazinului.

 Aspiratoarele asteapta sa fie transformate in produse alimentare, igienico-sanitare, rechizite, jucarii, etc pentru oamenii nevoiasi, dar harnici din SECTORUL 6.

Aspiratoarele sunt opt la numar, de trei feluri diferite, iar de la inceput au primit puncte in functie de performante:

1.            Aspiratorul ProTECH Line PT2  (150 puncte = 300 lei) dispune de filtrare prin apa, inlatura praful de pe orice obiect din incapere, dar si din atmosfera, fiind recomandat pentru curatarea spatiilor locuite de persoanele alergice.

2.            Aspiratorul  ProTECH Line PT22 (200 puncte = 400 lei) are un motor cu doua turbine care ii confera capacitatea de a curata suprafetele prafuite, cu fragmente solide, dar si lichide.

3.            Aspiratorul ProTECH Line PT35  (250 puncte = 500 lei) dispune, in plus, de un sistem de spalare cu extractie aspiranta (destinat suprafetelor textile si podelelor dure), pulverizeaza detergentul sub presiune si-l reabsoarbe eficient si puternic, extragand mizeria si lasand suprafetele curate si uscate.

Totodata, mentionam faptul ca aspiratoarele, desi sunt noi (nefolosite), nu beneficiaza de certificat de garantie, iar pentru a le obtine trebuie sa donati produse, magazinul nu primeste bani. Pentru  a vedea modalitatea efectiva de functionare (proba) sau alte detalii tehnice, sunteti asteptati la sediul SOCIALXCHANGE situat in str. Calea Crangasi, nr. 3, Sector 6, Bucuresti.

Sursa foto: primarie6