DOREL ROMAN, sef din IPJ IASI, a fost dus cu mascatii la sediul DIICOT

DOREL ROMAN, seful SERVICIULUI ACTIUNI SPECIALE (SAS) din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, a fost ridicat, joi dimineata, de la domiciliul sau de mascati care l-au dus la sediul filialei DIICOT din Iasi. Conform primelor informatii, procurorii au efectuat si o perchezitie la domiciliul lui DOREL ROMAN, ulterior acesta fiind condus la sediul DIICOT Iasi pentru audieri, informeaza postul B1 Tv.

Surse judiciare au declarat ca DOREL ROMAN, seful SAS Iasi, a fost RETINUT in urma unor PERCHEZITII facute la locuinta sa, iar in prezent este audiat la sediul DIICOT Iasi.

CITESTE SI: Judecatorul CCR TONI GREBLA este audiat, din nou, la DNA 

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, MADALIN TARANU, a declarat pentru corespondentul Mediafax ca ancheta este coordonata de procurorii DIICOT si ca la nivelul conducerii institutiei nu se cunosc acuzatiile aduse sefului SAS.

”Dupa ce vor aparea clarificari, vom putea exprima un punct de vedere. Stim doar ca a fost luat pentru audieri”, a afirmat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Iasi, MADALIN TARANU.

CITESTE SI: MIRCEA BASESCU A SCAPAT! DOSARUL A FOST CLASAT

DOREL ROMAN conduce de cativa ani Serviciul pentru Actiuni Speciale (SAS) al Politiei Judetene Iasi. Deocamdata nu sunt cunoscute motivele pentru care seful SERVICIULUI ACTIUNI SPECIALE (SAS) din Iasi a fost ridicat.

Sursa foto: bzi.ro