Dorian Popa, promisiune fermă după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa a fost prins drogat la volan, acum o lună, iar acum artistul susține că și-a învățat lecția și că nu va mai consuma droguri niciodată. În podcastul lui Micutzu, Dorian Popa a spus că nu va mai fuma niciodată.

„Greșeala majoră a fost că am condus negândindu-mă dacă corpul meu este curat. Dar obiectiv vorbind, având în vedere repercusiunile pe care le-am simțit în ziua de astăzi, îmi pare rău, sper să nu dezamăgesc pe unii, dar consider că e o greșeală și că am fumat. Am tăria de caracter, și-mi asum tot ce înseamnă vorbele mele din acest moment, să spun că nu voi mai fuma niciodată. Mi-a întors viața pe dos, m-a deranjat foarte tare, pentru că-mi apreciez și îmi doresc de la viața mea rezultate mai mult decât orice”, a declarat Dorian Popa.

„Pot să spun cu tărie în suflet, fără să am niciun gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de aici încolo cât voi mai trăi. Și dacă o fac, am făcut promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât m-a ars până acum”, a mai adăugat el.

In octombrie, Dorian Popa a fost oprit de Poliție în timp ce-și conducea bolidul Lamborghini, în Domnești, aproape de casa lui. A fost testat pozitiv pentru substanțe interzise și a ajuns la INML pentru recoltarea de probe biologice.