Dorian Popa și-a ”tras” bolid de lux direct din fabrică! Video și foto

Suma uriașă cheltuită de vlogger-ul antreprenor

Dorian Popa, cunoscutul vlogger antreprenor din peisajul autohton, și-a achiziționat un bolid de lux pe care l-a ridicat tocmai din fabrica producătoare situată în Italia.

Dorian Popa și-a comandat în luna iunie  a anului trecut un Lamborghini Huracan pentru care a trebuit să scoată din buzunar nu mai puțin de 300.000 de euro. Vlogger-ul român în vârstă de 34 de ani nu a ratat ocazia de a prezenta momentul unic într-un videoclip pe canalul său de YouTube.

„Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul. Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa a avut parte de un tratament special specific clienților VIP. El a fost așezat pe „tronul Lamborghini” și a urmărit un filmuleț de prezentare alături de staff-ul italienilor. Dorian a fost tratat cu șampanie și cu o serie de cadouri speciale: un kit de îngrijire a mașinii, un ghiozdan Lamborghini, o sticlă de șampanie și un tablou cu cântărețul în mai multe ipostaze lângă noul său bolid.

Sursa foto: instagram