Dorin Cioaba: Nu am cerut niciun ban statului roman

Dorin Cioaba, fiul lui Florin Cioaba, autointitulatul rege al rromilor decedat in urma cu cateva zile in Turcia, a declarat ca nu a cerut niciun ban statului roman, singurul lucru pentru care a cerut sprijin autoritatilor fiind legat de intocmirea documentelor necesare repatrierii trupului neinsufletit al tatalui sau.

Dorin Cioaba (foto) a negat vehement informatia conform careia familia sa a cerut statului roman suma de 350 de mii de dolari necesara achitarii facturii emisa de spitalul din Turcia unde a stat si, ulterior, a decedat Florin Cioaba, autointitulatul rege al rromilor.

“Nu am cerut bani de la statul roman. Noi am cerut sprijin consular pentru intocmirea actelor. De asemenea, dorim sa se clarifice cu asigurarea. Tata era asigurat in Romania, platea asigurarile de sanatate”, a declarat Dorin Cioaba.

In aceeasi ordine de idei, medicii de la Spitalul Universitar din Antalya au declarat ca factura nici macar nu a fost emisa pana in prezent si ca serviciile medicale nu se ridica nicidecum la aceasta suma. In fapt, suma este una mult mai mica, de 15.000 de euro, acest lucru fiind recunoscut de Mihai Ilarie, unul dintre verii defunctului rege al rromilor, Florin Cioaba.

Sursa foto: facebook.com