DORIN CIOABA o acuza pe ELENA UDREA de NESERIOZITATE

Dorin Cioaba, presedintele Aliantei Democrate a Romilor (PADR), a declarat luni ca a purtat discutii privind incheierea unui protocol de colaborare si cu Elena Udrea, dar acesta nu s-a finalizat din cauza “lipsei de seriozitate” din partea presedintei Partidului Miscarea Populara (PMP).

“Noi am adresat, prin reprezentantii acestor partide, oferta tuturor. Este adevarat ca in primavara acestui an am purtat niste discutii cu doamna Elena Udrea. Domnia sa la data aceea s-a aratat interesata sa colaboreze cu comunitatea de romi. Era chiar entuziasmata, ca ea demult dorea sa ajute comunitatea. Dupa aceea, acest protocol nu s-a mai finalizat, pentru ca am vazut ca a fost o lipsa de seriozitate din partea domniei sale, ne-a tot amanat”, a afirmat Cioaba dupa semnarea Protocolului de colaborare cu UNPR privind sustinerea candidaturii lui Victor Ponta in campania electorala pentru Presedintia Romaniei.

CITESTE SI: UNPR a semnat un protocol cu noul partid al rromilor pentru sustinerea lui VICTOR PONTA 

El a adaugat ca Elena Udrea a promis, la un moment dat, ca va sustine un candidat al PADR pe listele partidului sau, insa acest lucru nu s-a intamplat. “Noi suntem niste oameni de bun-simt si intelegem cand cineva te refuza. Si atunci, am facut o declaratie ca excludem PMP-ul din negocierile noastre. Si de aceea nu am mai incheiat niciun acord cu ei”, a sustinut Dorin Cioaba.

CITESTE SI: Varianta lui WILLIAM BRANZA pentru postul de premier 

Sursa foto: realitatea.net