DORIN COCOS mai primeste o LOVITURA: FISCUL a scos la LICITATIE proprietatile afaceristului

Mai multe proprietati ale lui Dorin Cocos au fost scoase la licitatie de catre FISC, pentru acoperirea prejudiciului de 9 milioane de euro adus de catre fostul sot al Elenei Udrea in dosarul Microsoft, joi urmand sa aiba loc prima licitatie, informeaza postul de televiziune Antena 3.

Printre propritatile scoase la licitatie sunt supermarketuri, sedii de banci, saloane de pariuri sau jocuri de noroc. In cursul zilei de joi are loc prima licitatie din cele 14 anunturi publicate de FISC in dosarul de executare silita, avand in vedere ca vizionarea proprietatilor a fost prevazuta pentru zilele de 8-11 august, anunta sursa citata.

Proprietatile scoase la licitatie sunt supermarketuri, sedii de banci, saloane de pariuri sau jocuri de noroc. Pretul de vanzare la licitatii pleaca de la cateva sute de mii de lei si poate depasi un milion de lei.  Cele mai multe sunt deja inchiriate si/sau sunt grevate de ipoteci, iar contractele raman valabile pana la final.

Judecatoria Sectorului 4 a respins miercuri, 16 august, cererea de eliberare conditionata a omului de afaceri Dorin Cocos, care executa la Penitenciarul Jilava o pedeapsa de doi ani si patru luni inchisoare primita in dosarul “Microsoft”.

Pe 3 octombrie 2016, Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv pe Dorin Cocos la 2 ani si 4 luni de inchisoare. In acelasi dosar au mai fost condamnati fostul ministru Gabriel Sandu – 3 ani, fostul primar Gheorghe Stefan – 6 ani, omul de afaceri Nicolae Dumitru – 2 ani si 4 luni. Judecatorii au decis atunci si confiscarea unor importante sume de bani de la Dorin Cocos-  9 milioane de euro de la Dorin Cocos.

Sursa foto: jurnalul