DORIN GOIAN s-a RETRAS din activitate si a devenit PRESEDINTE de CLUB

Un cunoscut fotbalist roman a renuntat recent la activitatea competitionala pentru a deveni presedinte de club. Fostul fundas DORIN GOIAN, in varsta de 35 de ani, a renuntat la activitatea competitionala in aceasta vara, dupa ce contractul cu ASTERAS TRIPOLIS i-a expirat, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

Ca urmare a faptului ca nu si-a gasit o noua echipa, DORIN GOIAN a decis sa se retraga din activitate si sa accepte propunerea celor de la ACS FORESTA SUCEAVA de a le deveni presedinte. “Cariera mea de fotbalist s-a terminat, din pacate. Voi incepe un nou drum. Vreau sa incerc sa schimbam ceva la Suceava. Voi lucra alaturi de Danut Perja care va ocupa functia de director sportiv”, a declarat DORIN GOIAN pentru DigiSport.

DORIN GOIAN a revenit practic acasa, el incepand fotbalul profesionist la defuncta Foresta Falticeni.In decursul carierei, DORIN GOIAN a mai evoluat la echipe ca Ceahlaul, FCM Bacau, Steaua, Palermo, Glasgow Rangers, Spezia si Asteras.

DORIN GOIAN a imbracat de 60 de ori tricoul nationalei Romaniei pentru care a marcat doua goluri. Cea mai prolifica perioada din cariera sa de fotbalist, DORIN GOIAN a petrecut-o in tricoul STELEI BUCURESTI pentru care a bifat, in toate competitiile, 154 de aparitii si a marcat 15 goluri intre 2005 si 2009.

Sursa foto: prosport