Dorin Olar, un cunoscut om de afaceri din Timisoara, s-a sinucis

Sinucidere la Timisoara. Dorin Olar, un cunoscut om de afaceri din localitatea Dumbravita, judetul Timis, s-a sinucis, impuscandu-se in gura cu arma fiului sau, scrie presa locala.

Dorin Olar era administratorul unei firme de transport. In varsta de 47 de ani, barbatul s-a impuscat in gura, cu arma detinuta legal de fiul sau, un pistol cu proiectile de cauciuc.

Citeste si: SOCANT! S-a sinucis intr-o camera de hotel!

Prietenii omului de afaceri Dorin Olar sustin ca in ultima perioada, acesta era extrem de abatut, atat din cauza unor probleme financiare, cat si din cauza ca s-ar fi despartit de sotie.

“Am fost sesizati despre faptul ca un barbat de 47 de ani, din localitatea Dumbravita, a fost gasit decedat de administratorul casei. In urma investigatiilor efectuate, politistii au constatat faptul ca barbatul s-ar fi sinucis cu arma detinuta legal de fiul sau, un pistol cu proiectile de cauciuc. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele evenimentului, iar corpul a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei”, a declarat Ionut Bocancea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Timis, citat de tion.ro.