Dorinel Munteanu, din liga a II-a in Europa League

Conform cotidianului rusesc Sport-Express, antrenorul roman Dorinel Munteanu este foarte aproape de a parafa un contract cu fosta echipa a lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, formatie care a terminat sezonul pe locul 5 in Rusia si va paticipa in editia viitoare a Europa League.

Acest anunt le da planurile peste cap celor de la Mordovia Saransk, echipa pe care Munteanu a preluat-o in iarna, dar nu a reusit sa o salveze de la retrogradare. In ciuda acestui fapt, Dorinel Munteanu si oficialii gruparii din Saransk se intelesesera sa continue colaborarea.

Potrivit jurnalistilor de la sursa citata, aceasta mutare a fost dezvaluita de Ivan Peronko, vice-guvernatorul provinciei Krasnodar, recunoscut drept un apropiat si un sustinator de frunte al clubului Kuban. Dorinel Munteanu se va intalni cu oficialii gruparii din Krasnodar marti, atunci cand va pune la punct ultimele detalii ale trecerii sale pe banca “Cazacilor”.

Cel supranumit “Neamtul” se pare ca si-a creionat inclusiv echipa de colaboratori cu care va lucra la viitoarea sa formatie, Gica Mihali si Yuksel Yesilova, cei trei lucrand impreuna in numeroase randuri.

Sursa foto: dolce-sport.ro