Dorinel Munteanu, noul antrenor al “Cazacilor” de la Kuban

Dorinel Munteanu s-a inteles cu oficialii echipei ruse Kuban Krasnodar, formatie pe care o va antrena in urmatorii patru ani. “Neamtul” va avea un salariu anual foarte bun, 2 milioane de euro.

Discutiile dintre Dorinel Munteanu si Kuban Krasnodar s-au realizat prin intermediul agentului sau, Leonid Istrati, tehnicianul roman urmand sa isi inceapa munca la noua sa formatie in aceasta saptamana.

Dorinel Munteanu va fi ajutat de secundul Gica Mihali si preparatorul fizic Yuksel Yesilova. “Am decis sa acceptam oferta celor de la Kuban Krasnodar, chiar daca nu am ajuns la un acord cu Mordovia pentru rezilierea contractului. Ne asumam toate consecintele si vom rezolva aceasta situatie in saptamana care urmeaza”, a declarat Leonid Istrati pentru prosport.ro.

“Da, pot confirma faptul ca am semnat cu Kuban Krasnodar. Abia aseara am ajuns de la tratative. Daca nu se realiza aceasta mutare, as fi continuat in Liga a 2-a din Rusia.

Le multumesc celor de la Dinamo Bucuresti pentru ca mi-au dat drumul in iarna. Voi discuta si cu Dan Petrescu, pentru ca el stie foarte multe despre aceasta echipa. Contractul este pe 4 sezoane.

Am fost surprins, pentru ca mi-au oferit un contract atat de mare. Am buget nelimitat pentru jucatorii pe care ii vreau pe posturi deficitare”, a spus Dorinel Munteanu la televiziunea sportro.

Sursa foto: adevarul.ro