Dorinel Munteanu: Sunt convins ca puteam depasi problemele de la Kuban

Tehnicianul Dorinel Munteanu a acordat, in presa din Rusia, un prim interviu dupa demiterea sa de la conducerea tehnica a echipei Kuban Krasnodar. Cel supranumit „Neamtul” sugereaza faptul ca situatia ar fi putut fi alta daca ar fi fost implicat in transferurile efectuate in vara, dar si daca sefii  „Cazacilor” i-ar fi acordat ceva mai mult timp.

“Sunt absolut convins ca puteam depasi problemele. Doar circumstantele au facut sa nu avem mai multe puncte in momentul de fata. Cred ca trebuia sa fiu lasat macar pana in decembrie. Dar decizia a fost luata. Orice antrenor raspunde pentru rezultatele echipei.

Am discutat recent cu cei din conducere, stabilisem sa nu pierdem cu Valencia si sa invingem FC Rostov. Cu Valencia am evoluat bine, dar nu am primit cateva lovituri libere si apoi am comis o mare greseala. Iar cu Rostov jucatorii n-au mai avut prospetime”, a spus Munteanu intr-un interviu acordat agentiei ITAR-TASS.

“Pentru prima data in cariera de antrenor, nu am avut nicio implicare in transferuri. Nici macar nu am fost consultat. Mi-au adus jucatorii si eu i-am antrenat. Ulterior, agentul meu mi-a spus ca Serghei Doronchenko (n.n. directorul sportiv de la Kuban) s-a ocupat de asta. Deci responsabilitatea pentru acest asteptari este si a lui”, a comentat Dorinel.

Sursa foto: fc krasnodar