Dorintele femeilor: care este marimea ideala a penisului barbatului cu care au o relatie

Marimea ideala a penisului este un subiect amplu dezbatut, insa un lucru este sigur: preferintele variaza de la o persoana la alta. Pentru unele femei, conteaza mai mult circumferinte penisului, decat lungimea acestuia, in timp ce altele recunosc faptul ca sunt foarte pretentioase cand vine vorba de masurile organului genital barbatesc.

Studii mai vechi au demonstrat ca sapte din opt femei sunt multumite de marimea penisului barbatului din viata lor, insa o noua cercetare arata ca preferintele femeilor in legatura cu marimea ideala a penisului partenerului depinde si de cat de serioasa este legatura amoroasa. In cadrul studiului, realizat de Universitatea din California, in colaborare cu Universitatea din Los Angeles si Universitatea din Mexic, cercetatorii au realizat cu ajutorul unei imprimante 3D 33 de modele de penisuri de marimi diferite pentru a determina care este, pentru femei, masura ideala.

CITESTE SI: Ce vor barbatii in pat, in functie de varsta

La studiu au luat parte 75 de femei, care au avut de ales doua marimi „de vis”: marimea penisului ideala in cazul unei relatii de lunga durata si cea potrivita in cazul unei aventuri de o noapte. Asadar, potrivit rezultatelor, femeile acorda mai multa atentie acestui aspect atunci cand isi doresc o legatura amoroasa serioasa. 
Ele prefera ca lungimea penisului barbatilor cu care au o relatie de durata sa fie de 16,24 de centimetri lungime, iar circumferinta de 12,19 centimetri. In cazul unei aventuri, desi lungimea preferata de femei a organului ramane aceeasi, circumferinta creste, ajungand la aproximativ 13 centimetri.

CITESTE SI: Cum schimba pornografia viata sexuala a barbatilor? Afla mai multe

„Avand in vedere ca femeile se simt mult mai bine si au orgasm mult mai des atunci cand fac sex cu un barbat cu care au o relatie de lunga durata, prefera ca cel cu care au o aventura sa aiba penisul mai mare pentru a creste intensitatea senzatiilor fizice, menite sa compenseze lipsa unei conexiuni psihologice”, au consemnat cercetatorii. 

Sursa: adevarul