Dorintele sexuale ale barbatilor pe care nu indraznesc sa le spuna

Exista tot felul de dorinte sexuale pe care barbatii nu indraznesc sa le spuna partenerelor de viata, de frica sa nu fie judecati gresit. Insa tocmai satisfacerea acestor nevoi le poate aduce implinirea sexuala dupa care tanjesc.

La capitolul dorinte sexuale pe care barbatii nu indraznesc sa le spuna se incadreaza si faptul ca isi doresc ca, din cand in cand, sa li se vorbeasca mai deocheat in pat sau sa-si puna mai des in practica fanteziile. Daca vreti sa va bucurati de experiente de neuitat in intimidate, este indicat sa vorbiti si sa descoperiti care va sunt nevoile sexuale.

CITESTE SI: Top 6 cele mai explozive combinatii de zodii. Ies scantei atunci cand ajung impreuna in pat

1. Sa ejaculeze pe partenera
Cei mai multi barbati au un mare fetis, acela de a ejacula pe diferite parti ale corpului partenerei. Insa nu este un lucru usor de propus iubitei si, din acest motiv, este considerata una dintre cele mai mari dorinte sexuale pe care barbatii nu indraznesc sa le spuna.

2. Sa-si puna in practica fanteziile
In orice relatie de lunga durata, sexul la un moment dat poate deveni monoton. De aceea, este bine ca din cand in cand sa mai schimbati cate ceva in viata voastra intima, sa veniti cu tot felul de idei care sa va condimenteze relatia. Dar, pentru asta, este nevoie de foarte multa intelegere si comunicare. De exemplu, barbatii au tot felul de fantezii despre care nu au curaj sa vorbeasca cu partenerele de viata de frica sa nu fie judecati si, din acest motiv, sunt considerate „dorinte sexuale pe care barbatii nu indraznesc sa le spuna”.

3. Sa li se faca mai mult sex oral
Exista o categorie de barbati care se declara nemultumiti de faptul ca partenerele de viata nu le ofera atat de mult sex oral pe cat si-ar dori. Aceasta fiind una dintre cele mai mari dorinte sexuale pe care barbatii nu indraznesc sa le spuna. Cel mai adesea, reprezentantele sexului frumos le fac partenerilor sex oral din obligatie, stiind ca acest lucru ii excita. Insa, ei si-ar dori ca acestea sa le dea de inteles ca le place ceea ce fac, ca se simt bine si nu se grabesc pentru a termina cat mai repede.

CITESTE SI: 6 curiozitati despre sex pe care probabil nu le stii

4. Sa li se vorbeasca deocheat
Pentru majoritatea barbatilor, o noapte pasionala alaturi de o femeie care nu scoate nici un sunet si nu spune nimic poate fi un adevarat cosmar. Chiar daca nu o spun explicit niciodata, cei mai multi barbati isi doresc sa auda din gura iubitei cateva cuvinte deocheate cand fac sex. Din acest motiv, este considerata una dintre cele mai mari dorinte sexuale pe care barbatii nu indraznesc sa le spuna partenerelor.

 Sursa: rln